Activiteitencommissie

Activiteitencommissie (AC)

Eén van de meest actieve commissies is toch wel de Activiteitencommissie (AC). Deze organiseert gedurende het studiejaar vele uiteenlopende activiteiten zoals Escape Room, karaokeavonden, Ik Hou van Holland en nog veel meer leuke en originele uitjes! Activiteiten die meer dan welkom zijn na een volle week van tentamens of na het behalen van een killer deadline. Wat er ook wordt georganiseerd: de Activiteitencommissie zorgt altijd voor een flinke dosis gezelligheid.

Naast de jaarlijks terugkomende activiteiten, zoals de Commissieslag, is er binnen de planning van deze commissie genoeg ruimte voor creativiteit. Deze afwisseling van reeds bestaande en totaal nieuwe activiteiten zorgt ervoor dat deze commissie nooit gaat vervelen!

Spreekt de diversiteit van deze commissie je aan? Geef je dan op voor een plekje in de AC!

Activiteitencommissie 2023-2024

Hey daar, Contacters!! De AC staat weer te trappelen van ongeduld om leuke activiteiten te organiseren. Bereid je voor op een jaar vol onvergetelijke activiteiten waar jij de leukste herinneringen kan gaan maken. De AC staat voor jullie klaar met de beste, actieve, en gezelligste activiteiten!  

De AC bestaat dit jaar uit 4 mensen. 

Niek is de voorzitter. Hij is een typische voetbaljongen en gaat zich net zo actief inzetten voor de ac. Zijn goal is om het beste AC jaar neer te zetten! Naast het verzorgen van de agenda’s en vergaderingen heeft hij de belangrijkste functie in de AC, namelijk commissaris bier. Hij trekt niet alleen de snelste bakken van de AC, ook zorgt hij altijd dat er bier aanwezig is.

Tijdens de vergaderingen heeft de AC natuurlijk ook iemand nodig die alles opschrijft. Dit doet Brontë. Je kan Brontë aan de andere kant van de kamer horen typen, dit is niet omdat ze hard aan het typen is maar omdat ze bijna door het toetsenbord heen drukt. Brontë houdt ook heel erg van bakken, het liefst taarten maar zo af en toe doet ze ook wel is een biertje bakken in haar giraffestand.

Voor het beheren van het geld hebben wij Femke. Hoewel Femke voor CIW 2x met een economische opleiding is gestart en gestopt, is ze toch onze penningmeester geworden. Ze is pas een sjaars maar juist met haar fitte brein heeft ze veel toevoeging aan de AC! Femke is gek op carnaval vieren en weet dus hoe het is om een feestje te bouwen. 

Falhéru heeft dit jaar de taak van promo op zich genomen. Na een tijdje weggeweest te zijn, wil ze zich weer actief inzetten voor de vereniging en daarvoor is de AC de beste plek. Met haar ervaring als commissaris sport en spel bij de IC kan ze zich zeker ook nuttig maken in de AC. Ook is Falhéru altijd super enthousiast en met haar promo gaat het zeker lukken om andere contacters te enthousiasmeren!

WhatsApp_Image_2023-11-16_at_14.25.45.jpeg
AC 23-24

Activiteitencommissie 2022-2023

Ja jongens, jullie voelen hem al aankomen, maar dit jaar is er weer een spetterende AC! Wij kijken er super erg naar uit om aankomend jaar een aantal onvergetelijke activiteiten voor jullie te organiseren! We gaan er een flink spektakel van maken.

Maar eerst is het handig om ons voor te stellen:

Pepijn is dit jaar onze voorzitter. Met knallende agenda’s en nog knallerende ideeën maakt hij zichzelf onmisbaar in deze commissie. Met hem aan het roer zal het schip zeker de goede richting in varen.

Als rechterhand van de voorzitter hebben wij onze Janna. Wat in hoorcolleges misschien wat minder gebeurt, gebeurt hier in overvloede, Janna zal namelijk alles notuleren van wat er in de vergaderingen wordt gezegd. Zo blijven wij altijd up to date over wat er is gezegd in de vergaderingen. 

En dan komen we aan bij mij, Britt. Ik ben dit jaar Secretaris Promo. Ik zal voor jullie wat promo neerzetten waarvan je al FOMO krijgt als je er naar kijkt. Hierdoor moèt je wel naar de activiteit komen.

Daarnaast hebben we nog een penningmeester, namelijk Soufian! hij is eerstejaars CIW-er en zeker niet de minste! Met zijn mooie uitspraken komt hij al een heel eind, maar verder gaat hij ook laten zien hoe goed hij op het geld kan letten.

En als laatste hebben we ons algemeen lid, Niek. Niek leek de AC ook wel wat, dus is er ook bijgekomen, wat wij super gezellig vinden! Door zijn leuke ideeën voor activiteiten weten we altijd wel iets leuks neer te zetten. Nog een voordeel: met Niek erbij wordt de baromzet zeker gehaald!

Wij hebben er super veel zin in en hopen jullie te zien dit jaar!

WhatsApp_Image_2023-03-21_at_14.04.04.jpeg
Activiteitencommissie 2022-2023

Activiteitencommissie 2021-2022

Hallo lieve Contacters,

Wij als Activiteitencommissie 2021-2022 kijken er ontzettend naar uit om aankomend jaar
onvergetelijke activiteiten neer te zetten! Wij zullen ons even voorstellen:
Met onze voorzitster Eva Laan hebben wij een echte kapitein aan het roer staan. Doordat
onze Eva zo goed georganiseerd is, zal zij er dit jaar voor zorgen dat de AC op rolletjes loopt.
Met haar duidelijke agenda’s en efficiënte manier van vergaderen zal de AC goed haar
activiteiten kunnen voorbereiden.

Secretaris Sam Stoker zorgt ervoor dat we altijd up-to-date blijven over de stand van zaken.
Sam notuleert tijdens de vergaderingen, zodat wij nooit iets vergeten en altijd op de hoogte
zijn van onze actiepunten!

Penningmeester Yara Gouw gaat een oogje in het zeil houden wat betreft de financiën van
de AC. Dit is niet zomaar een taak, aangezien het feit dat wij spectaculaire activiteiten gaan
neerzetten!

Vervolgens hebben we mij, Floortje van Bourgonje, als commissaris promo. Ik ga dit jaar te
gekke promo’s maken, zodat iedereen weet welke activiteiten wij organiseren. Met deze
posts gaan wij ervoor zorgen dat alle Contacters staan te springen om naar onze activiteiten
te komen.

Daarnaast hebben we twee fantastische algemene leden Britt Sluyter en Fee Schildkamp:
Britt is algemeen lid en commissaris van de verjaardagen binnen de commissie! Zij gaat
binnen deze twee functies met haar enthousiasme iedereen happy maken met haar
geweldige ideeën en leuke verjaardagscadeaus voor de AC leden.
Fee schildkamp is algemeen lid maar ze is ook commissaris van de comissiebattle! Ook Fee
gaat ons dit jaar weer inspireren en zal ervoor zorgen dat wij zo veel mogelijk punten
binnenslepen voor de commissiebattle. 

Dit was onze voorstelronde! We kunnen niet wachten jullie allemaal te zien op de
activiteiten!

Schermafbeelding_2021-11-18_om_14.56.25.png

Activiteitencommissie 2020-2021

Hoi hoi lieve contacters!

Ook dit jaar zijn er nieuwe commissies gevormd, met als leukste commissie natuurlijk de activiteitencommissie! Onze fanatieke commissieleden zijn al aardig wat aan het brainstormen om jullie zo veel mogelijk leuke activiteiten te laten beleven, zowel fysiek als online. Wij kijken daarom nu al erg uit naar onze eerste activiteit! Ondanks Corona gaan wij er alles aan doen om er een spektakel van te maken dit jaar! Om alle leden even voor te stellen:

Om te beginnen hebben wij als voorzitter Timo Harmankaya. Met Timo als onze voorzitter zullen de activiteiten van dit jaar het niveau van voorgaande jaren sowieso overtreffen. 

Verder hebben wij als onze secretaris de enige echte Eva Laan. Ze heeft de taak om alles wat wordt gezegd in de vergadering te notuleren. Hierdoor zal Eva er dit jaar voor zorgen dat onze geheugens ons niet in de steek laten.

Vervolgens komt onze penningmeester Michael Reinders, ook wel het rekenwonder van de AC. Michael gaat er dit jaar voor zorgen dat de leukste activiteiten kunnen worden gefinancierd, dus wees lief voor hem.

Daarnaast hebben we dit jaar in plaats van een commissaris aankleding, twee algemene leden tot onze beschikking!

Als eerste hebben we Sanne Jansen. Met Sanne’s gezelligheid en goede ideeën gaan we dit jaar een leuk jaar tegemoet. Sanne helpt bij wie ze helpen kan en heeft de fantastische taak op zich genomen om commissaris Commissiebattle van dit jaar te zijn. 

Als tweede hebben we Fee Schildkamp als algemeen lid. Zij springt bij waar ze bij kan springen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes gaat verlopen dit jaar.

En als laatste hebben we mij, Tessa Rossewij, als commissaris promo. Ik ga er voor zorgen dat de instaposts, stories en facebookbanners er fantastisch uitzien, zodat wij zo veel mogelijk contacters trekken voor onze activiteiten.

We hopen veel van jullie te zien bij onze activiteiten dit jaar! 

Liefs, de AC 2020-2021

IMG_1154.JPG

Activiteitencommissie 2019-2020

Schattenpatatten,

Het is weer zo ver! Nieuwe commissies, nieuwe mensen en dus ook een nieuwe lichting voor de activiteiten commissie! Dit jaar zal alle voorgaande jaren overtreffen met nieuwere, grotere en specialere activiteiten dan ooit te voren! Sinds de vorming van de commissie zijn we al volop bezig met het uitwerken van onze plannen. Om onze aanwezigheid dit jaar te benadrukken zetten we meteen een grote dikke vette stempel neer door als eerste activiteit ‘DÉ silent disco’ van het jaar te organiseren! We leggen meteen de lat hoog en gaan er natuurlijk vanuit dat aan het eind van het jaar iedereen kan zeggen: ‘Wat was die commissie Prominent!’ Om deze welvaart nog even aan te dikken zullen de leden op de volgende manier worden geïntroduceerd:

Om te beginnen met onze allesbehalve geordende voorzitter, Isa de Wolf. De leidinggevende van de AC met een ‘zachte g’. Dankzij deze Oer-Brabo worden de activiteiten dit jaar naar een heel ander niveau gebracht. Voor vragen, hulp en advies kan iedereen bij onze ‘Mommy’ terecht.

Vervolgens komt onze secretaris Jodi aan bod. Jodi heeft als geweldige taak om onder andere alles te notuleren wat wordt gezegd tijdens onze vergaderingen. Jodi is hier soms uren mee bezig en verdient daarom wel wat liefde. Als je ooit Jodi om je vingers wil wikkelen: Ze heeft een zwak voor wijn, met name rosé.

Onze penningmeester is onze getalenteerde Noa. Deze doorgewinterde econoom heeft de taak op zich genomen om ons geld van dit jaar te beheren. Dit wordt nog een lastige opgave voor haar met vier spendin’ ho’s in d’r commissie. We hebben het volste vertrouwen in Noa die ervoor zorgt dat we het jaar zonder verlies kunnen afsluiten.

Vervolgens komt onze commissaris aankleding om de hoek kijken. Nina zal onze geweldige en prominente activiteiten op locatie vormgeven en aankleden. Dus als iets niet mooi is opgehangen of geregeld is: Nina to blame. 

Last but not least zijn we aangekomen bij mij, Luca. Ik mag dit jaar de promo op mij nemen. Alle prachtige posts, stories en facebook banners zullen door mij worden gemaakt. Zoals velen mij al kennen ben ik lekker aanwezig binnen de studie en de vereniging dus grote kans dat je om mij niet heenkomt de komende activiteiten. By the way volg me op insta @glucamassaro.


We hopen er een leuk jaar van te maken!

Groetjes van de AC!

B948CF991F284D4C89DE7707ABB7305D.jpg

Activiteitencommissie 2018-2019

Hallo lieve mensen!

Dit jaar is de Activiteitencommissie weer een groep met leuke en enthousiaste mensen! Vanaf het begin van het jaar is de groep al bezig met brainstormen voor leuke activiteiten. Zo staan verschillende vaste nummers op het programma, zoals een cantus en Wie is de Mol? Maar zullen er dit jaar ook wat vernieuwende activiteiten georganiseerd worden. De AC bestaat uit verschillende jaarlagen en zal dus goed de wensen kunnen aanvoelen. Wij hebben er zin in en hopen jullie dan ook snel te zien op onze activiteiten!

Voorzitter – Teuntje van der Horst
Secretaris – Juliette Okhuijsen
Penningmeester – Nino Waller
Commissaris PR – Nina Tol
Commissaris Aankleding – Britt van der Matten

AC_1819.jpg

Activiteitencommissie 2017-2018

Joehoe lieve contacters,

Hierbij presenteren we met heel veel trots de AC 2017/2018! Deze blije koppies gaan dit jaar de allerleukste activiteiten voor jullie plannen. Dus hebben jullie het even helemaal gehad met de UB, tentamens en alle stress? Kom dan zeker naar onze activiteiten die een lach op je gezicht zullen brengen. We kunnen alvast verklappen dat WIDM en de EindBBQ dit jaar weer op te planning staan! Wij hebben er dit jaar onwijs veel zin in, jullie ook?

Veel liefs, de AC

Sanne van Lieshout – Voorzitter
Bjorn van Rhee – Secretaris
Derk Molijn – Penningmeester
Anna Poulssen – Commissaris Promo
Mirte Blok – Commissaris Aankleding

AC1718.jpeg

Activiteitencommissie 2016-2017

Hoi lieve Contacters!

Say hello to the AC 2016-2017! Deze leuke meiden zullen zich dit jaar inzetten voor SV Contact door middel van het organiseren van allerlei activiteiten. Het studentenleven bestaat natuurlijk niet alleen maar uit studeren, er moet ook tijd vrij gemaakt worden voor gezelligheid! Hou ons daarom goed in de gaten en kom zeker eens een kijkje nemen. Natuurlijk staan de klassiekers Wie is de Mol en de themaborrels op het programma, maar jullie kunnen ook nieuwe activiteiten verwachten. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in! Dus, tot snel allemaal!!

Liefs,
De Activiteitencommissie 2016-2017

Rowin van Holsteijn – Voorzitter
Merel van Os – Secretaris
Lara Bijen – Penningmeester
Sanne van Lieshout  – Commissaris Promotie
Loes Rijntjes – Algemeen Lid

Activiteitencommissie 2015-2016

Hoihoi lieve Contacters,

Op deze foto zie je Max en zijn bitches: ook wel de AC 2015-2016 van SV Contact! Deze enthousiaste leden zullen dit jaar allerlei leuke activiteiten organiseren voor jullie. Wanneer je het even gehad hebt met het studeren staan wij er voor je klaar om voor afleiding te zorgen. Onze activiteiten bestaan onder andere uit de klassiekers Wie is de Mol, het open podium en de barbecue, maar daarnaast hebben wij nog leuke nieuwe verrassingen voor jullie zoals schaatsen en een vossenjacht! Wij hebben er in ieder geval super veel zin in en we hopen jullie natuurlijk allemaal te zien bij onze activiteiten!

Liefs,

De Activiteitencommissie 2015-2016


Max Otten – Voorzitter

Lara Bijen – Secretaris

Rowin van Holsteijn – Penningmeester

Merel van Os – Commissaris Promotie

Natasha Ghosh – Algemeen Lid

Onze sponsoren