Tripcommissie

Tripcommissie (TripCie)

Het is eindelijk zover: de droom van menig Contacter wordt werkelijkheid. De dit jaar opgerichte Tripcommissie gaat een goedkoop binnenlands ledenweekend organiseren! Het weekendje weg vindt plaats na het eerste blok in november, dus dat betekent dat je deze druilerige herfstdagen op een knusse manier met je favoriete vereniging kunt doorstaan. Uiteraard zal niemand zich deze drie dagen vervelen: de TripCie staat garant voor veel originele activiteiten, lekker eten en bier!​

Tripcommissie 2023-2024

Lieve Contacters,

Ook dit jaar wordt er weer een weekendje weg georganiseerd door de TripCie! Met z’n viertjes gaan we ons best doen om een weekendje vol (bere)gezelligheid, hier en daar een klein biertje en spelletjes neer te zetten. De vraag is nu alleen nog: wie zijn wij?

Links in het midden staat Suus, onze voorzitter dit jaar. Ook al was het moeilijk voor haar, laat ze toch echt het typen achterwege en neemt ze dit jaar de rol van praatjes houden op zich. Hopelijk zal ze ook na het beregezellige weekendje nog een beetje stem overhouden!

Helemaal aan de linkerkant staat Wessel, onze secretaris van dit jaar. Hij zal ervoor zorgen dat we op de hoogte zijn van de laatste mailtjes en ons vermaken met verborgen woorden, die vaak gebaseerd zullen zijn op de favoriete artiest van de TripCie.

We maken even een sprongetje naar helemaal rechts. Daar staat namelijk Ramon, de penningmeester van dit jaar! Na bij de BRC en IC al geoefend te zijn in geld rouleren, zal hij ook nu de financiën op zich nemen. Daarnaast zal hij ons op de trip voorzien van leuke spelletjes als onze Main Vice Commissaris Sport & Spel!

En last but not least, rechts in het midden, onze Food & Beverage: Sharon! In plaats van de voorzittershamer neemt ze deze keer  het kookgerei in handen om ons te voorzien van heerlijke maaltijden. Al is ze zelf niet omver geblazen door haar kookkunsten, weten wij zeker dat we culinair gaan genieten op de trip!

Wij als TripCie hebben er alle vertrouwen in dat we een leuk en beregezellig weekendje weg gaan neerzetten!

Bereveel liefs,

De TripCie 2023

WhatsApp_Image_2023-11-21_at_15.28.17.jpeg
TripCie 23-24

Tripcie 2022-2023

Hallo Lieve contacters,

Ontmoet… De tripcie van 2022!! Wij gaan met z’n viertjes er alles aan doen om voor jullie een super leuk weekend neer te zetten die je niet snel zal vergeten. Wie zijn wij?

Aan de rechterkant zie je Mara. Zij kon nog niet helemaal afstand doen van haar geliefde voorzittersrol, dus zet ze dit graag voort in de Tripcie. Met haar ontzettend goede planningsvermogen zorgt ze dat alles op de trip goed geregeld is. 

Naast Mara zit Marit. Die is inmiddels gebombardeerd tot commissaris food en bier van de vereniging door haar kookkunsten tijdens de intro, dus vond zij het meer dan leuk om tijdens de trip ook het eten te gaan verzorgen. 

Isabel is onze penni dit jaar. Als voormalig IC lid zit plannen in haar bloed. Penningmeester is haar eerder goed bevallen, dus zij zal onze financiën dit jaar goed bij gaan houden. Maar los van dat kunnen we ook niet zonder Isabel’s mega goede ideeën. 

En dan als laatste Michael, onze typemiep. Als secretaris van de Tripcie zal Michael ervoor zorgen dat elk mailtje goed beantwoord wordt en elke woordje goed genotuleerd. Misschien gaat Michael ook nog wat hebben aan zijn (verborgen) talent om punten te scoren op de Trip, wie weet?

WhatsApp_Image_2023-01-15_at_21.27.03_1.jpeg

Tripcommissie 2021-2022

Heyhoi!

De TripCie is terug van weggeweest! Na een jaar lang te hebben geleefd met restricties en zonder buitenlandse reis en trip, is het nu weer tijd om een geweldig weekend neer te zetten! Onze TripCie is in het midden van de zomervakantie al gevormd om voor jullie, onze lieve Contacters, zo snel mogelijk een top trip neer te kunnen zetten aan het eind van het eerste blok! Lekker na alle drukte en na alle tentamens even bijtanken op de voor jullie tot in detail georganiseerde trip ;) Maar niet alles is georganiseerd, jullie krijgen ook genoeg tijd om lekker iets voor jezelf te doen in een prachtige omgeving.

Onze TripCie bestaat aankomend jaar uit vier enorm gedreven leden, te beginnen met onze voorzitter Luca Massaro. Met Luca als voorzitter kunnen jullie ervan verzekerd zijn dat de trip van de hoogste kwaliteit zal zijn ;)

Verder hebben wij als secretaris Sharon van Berlo. Onze Sharon heeft het privilege om alles wat er in de vergadering wordt gezegd te notuleren. Met onze topper Sharon zal ons aankomend jaar niks ontgaan!

Vervolgens hebben wij als penningmeester Maarten Klein. Maarten gaat over al het geld van de TripCie aankomend jaar. Stiekem heeft Maarten de touwtjes in handen, dus slijmen kan geen kwaad xxx

Tot slot hebben wij als commissaris food en beverage onze oer-brabo Isa de Wolf. Isa is de mama van de commissie, die tevens bepaalt wat we allemaal eten. Met Isa aanpappen is dus ook niet zo’n slecht idee ;)

Wij als TripCie hebben enorm veel zin om een top weekendje weg neer te zetten tegen een zacht prijsje. We zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Met andere woorden; Don’t hesitate, meld je aan zodra het kan en wellicht zien we jullie binnenkort op onze ge-wel-dige trip!

Groetjes,
De TripCie <3

Tripcommissie 2019-2020

Dit jaar staat alweer de vierde editie van hét weekendje weg van SV Contact op het programma. De TripCommissie (TripCie) organiseert een weekend bomvol avontuur, plezier, biertjes, en bovenal: genoeg ruimte en tijd om te RELAXEN. Het thema van dit jaar is niets minder dan CIWereldreis, waarbij we zullen afreizen naar een nog geheime locatie (maar het is geen Zwartsluis!). 

Uit wie bestaat de TripCie dan eigenlijk? 

Bob Tromp is de voorzitter van dit jaar. Met kennis van de Spaanse taal en een studie in Californië voor de boeg zit het wel goed met de avontuurlijke reizen van de man die de vergaderingen leidt en de commissie in toom en op de rails probeert te houden richting het weekendje weg.

Secretaris van de Tripcie is niemand minder dan Maas Greijn. De geboren Maastrichter heeft zijn leven lang al wereldreizen gemaakt vanuit het verre zuiden en met zijn ervaring als secretaris bij de Introcommissie zal er geen enkel mailtje onbeantwoord blijven dit jaar. 

De penningmeester van dit jaar is Iris de Vette. Als oud-penningmeester van SV Contact weet Iris als geen ander hoe de gaten op de begroting gedicht kunnen worden. Zonder deze avontuurlijke doch betrouwbare vrouw waren we waarschijnlijk een stuk verder van huis.

Het zooitje ongeregeld wordt gecompleteerd door Loes Rijntjes. Ook Loes loopt al een tijdje rond bij de blauwe SV en heeft met een onder meer een jaar als commissaris intern bij het zeventiende bestuur van SV Contact de nodige ervaringen opgedaan. Dit jaar neemt zij niets minder dan het food & beverage-gedeelte van de TripCie onder haar hoede. Het zal voorlopig haar laatste kunstje worden voordat zij voor een half jaar naar het prachtige Praag vertrekt.

Commissiefoto.jpeg

Tripcommissie 2018-2019

Dit jaar waait er een frisse wind door de Tripcommissie. Met z’n vieren gaan wij ons dit half jaar inzetten om een heerlijk weekendje weg te organiseren. De Tripcie bestaat dit jaar uit drie meiden en één man:

Simonette Zimmerman - Voorzitter

Lieke Waenink - Secretaris

Shamal Swiers - Penningmeester

Joris van Schouwenburg - Commissaris Food & Beverages

Wij zijn al in augustus begonnen met de voorbereidingen voor het ledenweekend. We doen er alles aan om het welverdiende weekendje voor jullie zo chill en gezellig mogelijk te maken.

Tripcie-1.jpg

Tripcommissie 2016-2018

Lieve trippende Contacters,

Onze vereniging is al heel wat commissies rijk, met elk zo zijn eigen specialisatie in ofwel gezellige, ofwel leerzame activiteiten. Echter ontbreekt er nog wel één cruciaal iets... Datgeen waar de leden al jaren van dromen en vanaf dit jaar eindelijk realiteit gaat worden... Een jaarlijks ledenweekend natuurlijk! Een tripje naar een plek buiten Utrecht, waar je samen met je beste kameraden een weekend lang kan genieten van eten, spelletjes, bier en elkaar! 

Met trots stellen wij onszelf voor als de eerste TripCie van SV Contact ooit!  Met z’n vijven zullen wij in het korte tijdsbestek van drie maanden een ongelooflijk leuk ledenweekend neerzetten waarin we al onze kennis en creativiteit zullen inzetten om te zorgen voor een onvergetelijk weekend. 

Voorzitter Caitlin Eagles bewaakt de orde en het tempo, Secretaris Robin Martina typt erop los, Penningmeester Pam Scholten zorgt ervoor dat het weekend slechts enkele tientjes de man kost, Commissaris Food&Beverage Anne de Heer verzorgt alles aan eten en drinken & Commissaris Sport&Spel Kathleen Zwanenburg zorgt voor wat leuke spelelementen tijdens het weekend!

Het thema van het eerste ledenweekend dat georganiseerd wordt door de TripCie is inmiddels bekend, namelijk: CIWoudlopers, odz Wie scout jij vanavond? Dit avontuurlijke en jeugdige thema belooft spanning, sensatie, competitie, gezelligheid & veel eten en drinken voor iedereen die mee gaat! Welke leuke spellen er precies op het programma staan blijft nog een verrassing. Wij hebben er in ieder geval zin in, jij ook?!

Heel veel liefs,

Namens TripCie ’16 

Caitlin Eagles

TripCie1718.PNG

Onze sponsoren