Buitenlandsereiscommissie

Buitenlandsereiscommissie (BRC)

Deze reislustige commissie organiseert jaarlijks een Buitenlandse Reis naar een exotisch oord én een liftwedstrijd naar een nog onbekende locatie.


Afgelopen jaren zijn we onder andere naar Tallinn, Istanbul, Dublin, Praag, Boedapest en Lissabon geweest. Als Buitenlandsereiscommissie (BRC) zorg je ervoor dat alle deelnemers een fantastische tijd hebben. Als lid van deze commissie houd je je naast het organiseren van deze reis, ook bezig met de ietwat avontuurlijkere Liftwedstrijd. Dit weekendje liften naar ‘Bestemming onbekend’ blijkt altijd weer een groot succes!

Heb je reiskriebels gekregen? Meld je dan aan voor de BRC!

Buitenlandse Reiscommissie 2022-2023

Ramon (onderin) was in 2022 al penningmeester van de IC en is nu de trotse schatbewaker van de BRC. Hij heeft altijd de meest willekeurige feitjes klaarliggen en zal iedere reiziger dus wat nieuws leren over onze bestemming. Bovendien is Ramon een uitstekend quizmaster.

Links op de foto staat Twan, onze commissaris promo van dit jaar. Hij is vaak te vinden in de sportschool en is hier net zo sterk als in de BRC. Hij is net zo gek als het hoedje dat hij op heeft, maar kan wel leuke dingen in elkaar zetten op de computer als het moet (met een beetje hulp van Jens).

Michelle (bovenin) is onze secretaris. Zij behoudt het overzicht voor de reis in haar notulen, waar vast ook ergens in een hoekje een hééél lichtgrijs verborgen woord zit verstopt. Net als de rest van commissie kan Michelle niet wachten tot de buitenlandse reis van aankomend jaar!

Jens zien we rechts en hij is dit jaar de voorzitter. Als oudste broer van vier kinderen is leiderschap hem op het lijf geschreven. Bovendien heeft hij oog voor marketing na zijn jaar als commissaris PR bij de IC en zal er alles aan doen om zoveel mogelijk mensen op te trommelen voor de reis, die sowieso onvergetelijk gaat worden.brc_insta_post.jpg

Buitenlandse Reiscommissie 2021-2022


Hello, bonjour, hola en hallo lieve Contacters, 


This is your captain speaking and in a few months we will arrive at our destination….. Een nieuw jaar betekent natuurlijk nieuwe commissies. Na een jaar afwezigheid is komend jaar de leukste commissie van SV Contact terug: De Buitenlandsereiscommisie, oftewel de BRC. Afgelopen jaren heeft Covid helaas roet in het eten gegooid maar wij laten ons niet tegenhouden en gaan een onvergetelijke reis voorbereiden. 

Maar voor de reis plaatsvindt moet er een hoop geregeld worden en gelukkig zijn wij als reislustige commissie de juiste groep hiervoor. Dit jaar bestaat de BRC uit vijf meiden en wij staan te springen om de reis te organiseren. 

Sylvie is onze voorzitter en pakt elk moment die ze kan om een vergadering te combineren met een hapje en een drankje. De restaurants moeten haast wel goed komen op de reis met haar in ons gezelschap. 

Anoek is onze snel typende secretaris. Voor je ook nog maar je zin afgemaakt hebt, staat deze bij Anoek al op papier. Deze meid heeft jaren in het buitenland gewoond en haar ervaringen zijn een perfecte aanvulling in de BRC. 

Marina is onze penningmeester. Van tikkies van avondeten bij Il Pozzo tot begrotingen en afrekeningen, bij haar zit je met al je geldzaken goed. Net als de rest van de commissie kan Marina niet wachten tot we in het buitenland zijn. Weet je even niet hoeveel fooi je moet geven? Vraag het aan Marina!

Rosanne is onze commissaris PR. Het bewerken van groepsfoto’s, Rosanne draait er haar hand niet voor om. Onze creabea zorgt ervoor dat alle promo goed verzorgd eruit ziet. Daarnaast is Rosanne lid van team sfeerbeheer en doet ze graag een dansje met je, als het maar op slechte hollandse muziek is. 

Rosalie is ons algemeen lid, ons feestbeest neemt tussen al haar borrels de tijd om als vliegende keep iedereen in de commissie te ondersteunen. Op zoek naar een feestje op de reis? Dan ben je bij Rosalie bij het juiste adres.

Wij staan in de startblokken en over een paar weken zullen wij de locatie van onze reis bekend maken. Hou alvast 18 tot 22 april in je agenda vrij, want hier moet je bij zijn!


Heel veel liefs, 

De BRC 

brc_foto.jpeg

Buitenlandsereiscommissie 2019-2020

Lieve Contacters,


Een nieuw jaar betekent een nieuwe reis die dit jaar gepland gaat worden door vijf meiden met een reislust van hier tot Tokio. Helaas viel Tokio niet binnen het budget dus gaan wij een killer reis samenstellen naar het zonovergoten Sevilla! Hoe willen wij dit voor elkaar krijgen? Door de krachten van al onze topchicks te combineren, laten wij ons daarom even voorstellen.

We trappen af met Bette, onze voorzitster die het organisatievermogen van een wiskundige heeft gecombineerd met de sociale kunsten van een echte communicatiestudent. Hierna volgt Tessa, onze blonde vice-voorzitster die niet vies is van een feestje. Als derde hebben we Mariselle, onze penningmeester, die naast dat ze overweg kan met een pinpas (als ze die niet tijdelijk zoek is) regelmatig te vinden is met een camera in haar handen. Onze secretaris is Sanne, zij is onze helikopter die overal perfect overzicht over houdt en alles op rolletjes laat lopen, dit doet ze echter wel graag onder het genot van een wijntje. En last but not least ons promowijffie Noa die niet vies is van een dansje en een drankje dus voor een flamenco dans moet je bij haar zijn!


Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en we hopen in April met een fantastische groep richting het heerlijke Spanje te vertrekken! De wijn zal vloeien, de muziek uit de speakers blasten en er zal eten in overvloed zijn!Adios, BRC

brc.jpeg

Buitenlandsereiscommissie 2018-2019

De meest reislustige commissie met een blauw hart is natuurlijk de buitenlandse reiscommissie,
oftewel de BRC! Eerst zullen we even een voorstelrondje doen. Wij zijn een kleine, hechte commissie
van drie eerstejaars. De voorzitter is Johanna, zij leidt de vergaderingen. Als zij tijdens een college
aantekeningen maakt, doet ze dit niet op Facebook, maar op Skyscanner en Tripadvisor. Emma is de
penningmeester, zij gaat over alles wat met geld te maken heeft. Haar moet je dus zeker te vriend
houden, maar ze is zo lief dat dat niet zo moeilijk is. Onze secretaris is Bente, zij zorgt dat alle nuttige
(en minder nuttige) dingen genotuleerd worden tijdens de vergaderingen. Bente is de stille kracht
van de BRC, haar krijg je niet snel gek en ze weet altijd het overzicht te houden.
De BRC is al een tijdje druk bezig met het organiseren van dé activiteit van het jaar……..DE
BUITENLANDSE REIS! Dit jaar gaat de reis naar de hoofdstad van Portugal, het prachtige Lissabon!
Dat belooft dus fan-tas-tisch te worden en de BRC regelt alles voor jullie! Wij regelen de vluchten, het
vervoer ter plekke en het hostel. Daarnaast zorgen we voor een geweldig aanbod aan activiteiten,
van zonsopkomst tot lang na zonsondergang. Boa viagem!​

IMG-20181204-WA0015.jpg

Buitenlandsereiscommissie 2017-2018

Tijd voor avontuur! 

Deadlines, tentamens, presentaties, soms heb je het zo druk dat je ze bijna ziet vliegen. 

Aarzel dan niet, en vlieg mee met de BRC!

Wij nemen je ook dit jaar weer mee op een onvergetelijke reis naar een zonnig (of minder zonnig) buitenland. In een nog te bekend te maken exotische stad zullen we een week vertoeven. We bezoeken een universiteit, ontdekken de stad en doen een poging het nachtleven onveilig te maken.

Dit jaar bestaat de BRC weer voor het grootste deel uit nieuwe leden die allemaal super veel zin hebben jullie de reis van je leven te bezorgen. Dit jaar hebben we zelfs weer een heuse man weten te strikken voor de commissie! In een superleuke mooie stad waar het hopelijk niet gaan sneeuwen dit jaar gaan we met z’n allen de boel eens flink op stelten zetten. Zonder al te veel te verraden kunnen we al zeggen dat het heel gezellig gaat worden. 

Naast de grote reis organiseert de commissie ook elk jaar weer een liftwedstrijd. Tijdens het hemelvaartsweekend liften tien koppels naar een onbekende stad in Europa, om daar dan nog een weekend met de BRC de stad te ontdekken. Het liftkoppel dat als eerste aankomt op de bestemming krijgt natuurlijk een gepaste prijs. 

Begint het bij jou ook al te kriebelen na al deze informatie? Schrijf je dan in!

Dit jaar bestaat de Buitenlandse Reiscommissie uit: 

Josephine Timmers - Voorzitter: Als enige commissielid met ervaring neemt Josephine dit jaar de rol van voorzitter op zich. Gelukkig wordt ze ondersteund door een topcommissie. We gaan er met z’n allen voor zorgen dat de reis helemaal top wordt. 

Stef Musa - Secretaris: Deze voormalig voorzitter van de IC is een ervaren commissielid en weet wat er van haar verwacht wordt. Als je vragen hebt kun je deze altijd naar ons mailen en dan zal Stef je vriendelijk te woord staan. 

Anouk Weverling - Penningmeester: Anouk is lekker bezig bij Contact en doet dit jaar zelfs twee commissies. Bij ons gaat ze over de centjes. Anouk gaat ervoor zorgen dat we zo veel mogelijk gaan doen voor zo weinig mogelijk geld, zodat er altijd nog wat overblijft voor een biertje. 

Celine Van Laer - Commissaris PR: Celine is altijd vrolijk, en dat komt goed uit voor een commissaris PR. Alle mooie FB banners en posters zijn gemaakt door deze lieve meid. Vol enthousiasme komt ze elke keer weer de vergadering in vol goede ideeën. Deze enthousiaste eerstejaars gaat het nog ver schoppen binnen Contact. 

Bob Tromp - Algemeen Lid: Bob houdt zich als enige man tussen al het vrouwengeweld goed staande. Bob reist zo veel dat zijn paspoort bijna geen ruimte meer heeft voor nieuwe stempels. Bob is een aanwinst voor de commissie en zit vol goede ideeën over bestemmingen en activiteiten. Verder helpt hij overal waar nodig is en is hij daardoor onmisbaar voor de commissie.

BRC1718.PNG

Buitenlandsereiscommissie 2016-2017

Lieve Contacters,

Je hebt het misschien opgepikt in de hallen van de uni. Of een little bird whispered in your ear. Dit jaar is er een volledig nieuwe Buitenlandse Reis Commissie en dat is niet het enige. Tevens bestaat de volledige commissie uit alleen maar vrouwen! Gelukkig hebben we Tom voor onze aanbevolen hoeveelheid testosteron.

De bestemming dit jaar is het prachtige Boedapest, gelegen in Hongarije. Wij hebben als commissie een ontzettend leuke week voor jullie in petto met toffe bedrijven en unieke activiteiten. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jullie een fantastische tijd hebben voor een zeer vriendelijke prijs. Schroom niet om je vragen te mailen naar buitenland@svcontact.nlen wij hopen natuurlijk jullie allemaal te zien op het vliegveld op 17 april 2017.

Maar naast de geweldige buitenlandse reis die wij voor jullie in petto hebben, nemen we jullie ook graag mee voor een weekendje liften. Wij kiezen een leuke en interessante locatie en dan is het aan jullie om daar zo snel mogelijk liftend te komen. Daarna vieren we dat uitgebreid in de avond met een goed avondje stappen. Ben je benieuwd? Vergeet je dan vooral niet in te schrijven wanneer de tijd daar is.

Dit jaar bestaat de commissie uit: 

Nica – Voorzitter: Nica is een derdejaars student en ook de enige niet-blonde dame binnen de commissie. Met haar liefde voor karaoke, dansjes en goed georganiseerde dingen gaat zij er dit jaar voor zorgen dat jullie deze reis niet willen missen!

Lieke – Secretaris: Altijd vrolijk en het lichtpuntje van de vergadering is onze secretaris Lieke. Mocht je vragen hebben dan is er een grote kans dat deze schat je gaat helpen. Tevens houdt zij dapper de constante stroom aan woorden bij tijdens de vergaderingen.

Josephine – Penningmeester: Josephine is een vrolijke gezellige tweedejaars die met beide benen op de grond staat. Haar nuchterheid gaat ervoor zorgen dat jullie een heerlijke reis gaan hebben zonder een fortuin kwijt te zijn.

Maud – Commissaris PR: Heb je het prachtige introductiefilmpje gezien? De wonderschone poster bewonderd? Of ontzettend genoten van onze Facebook events? Dat is allemaal het werk van onze fantastische commissaris PR Maud. Deze super enthousiaste eerstejaars is zeker een aanwinst voor onze commissie.

Lindi – Algemeen lid: Lindi is een heerlijke nuchtere meid die vaak de rest van de commissie nog even helpt herinneren aan belangrijke dingen. Lindi deinst niet terug voor een goed potje brainstormen en draagt graag bij aan al onze geweldige ideeën. Lindi helpt als algemeen lid met de puntjes op de i zetten. 

Liefs,

Nica Wijma

BRC ’16 – ’17

Onze sponsoren