Toneelcommissie

Toneelcommissie (ToCo)

Ieder jaar zet de Toneelcommissie (ToCo) in samenwerking met de studievereniging van Aardwetenschappen een prachtige toneelstuk op de planken. Onder leiding van een professionele regisseur werk je als lid van deze commissie enkele maanden aan zang, dans, maar voornamelijk aan toneelspel. Bovendien zorg je er met zijn allen voor dat het decor, de kostuums, de attributen en de muziek helemaal bij het stuk passen.

Toneelcommissie 2018-2019

​Dames en heren, geacht publiek. Het is mij een eer en waargenoegen om jullie voor te stellen aan 1 van de creatiefste commissies van Contact: De Toneelcommissie! Samen met de Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging bundelen we de krachten om elk jaar een grappig, ontroerend en betoverend stuk op te voeren voor iedereen die komen wilt! Een heel jaar repeteren ze elke week op maandag om met zijn alle het stuk te maken tot wat jullie uiteindelijk in maart zien. Iedereen is welkom, ervaring of geen ervaring, talent of geen talent, het gaat erom dat we het met elkaar doen. Zien we je ook in maart?

F0F65151B7BE40C983C0FF934240BAE5.png

Toneelcommissie 2017-2018

Heb jij behoefte aan een gezellige commissie, waar jij jouw creatieve kwaliteiten kwijt kan op het gebied van dans, zang en vooral toneelspel? Dan is de toneelcommissie, oftewel de Toco, iets voor jou! In samenwerking met de studie Aardwetenschappen en een theatercoach werk je gedurende het jaar aan een toneelstuk, die jij met jouw commissiegenootjes uiteindelijk zal presenteren in een echt theater!

In de voorafgaande maanden kan jij je eigen ingeving geven aan het stuk. Zo kan jij meehelpen met het schrijven van enkele scènes, het creëren van muziek en/of dansstukken en natuurlijk met passie jouw personage(s) vertolken.  Hiernaast bestaan er binnen de commissie ook enkele subcommissies. Onder andere bestaande uit het promoten van het stuk met het creëren van een poster of een film en het bedenken en/ of maken van de kostuums voor de personages!

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Geef je dan nu op voor de Toco!

ToCo1718.PNG

​Toneelcommissie 2016-2017