Eerstejaarscommissie

Eerstejaarscommissie (EJC)

Deze commissie is enkele jaren geleden in het leven geroepen. Voor en door eerstejaars, dat is de insteek die geldt bij alle activiteiten die de Eerstejaarscommissie (EJC) organiseert.

Om de onwennige eerste maanden van het studentenleven zo gezellig mogelijk te maken, zorgen de leden van deze commissie voor genoeg leuke activiteiten om zo op een gemakkelijke manier je mede eerstejaars te leren kennen. Zo zijn het Pre-Party Poolen, De Dom Beklimming en een bezoek aan De Wereld Draait door of RTL Late Night slechts enkele voorbeelden hiervan.

Ben je eerstejaars en sta je te popelen om jouw jaargenoten een leuke tijd te bezorgen? Dan is de EJC de commissie die je zoekt!

Eerstejaarscommissie 2021-2022

Hee mede-Contacters!!


Dit jaar hebben wij vier de eer om de Eerstejaarscommissie te vormen. Wij hebben al een hoop ideeën voor geweldige activiteiten voor alle groentjes van deze studie! De eerstejaarscommissie is voor en door eerstejaars en wij hopen dat de eerstejaars dikke vriendjes met elkaar worden door onze geweldige activiteiten :).

Nu even een korte intro over wie wij nou zijn:

Dit jaar zorgt Tara ervoor dat iedereen op de hoogte is van de sjaars-activiteiten. Ze houdt ervan om leuke dingen te ondernemen met vrienden en wil die momenten altijd vastleggen met een foto of filmpje. Zelfs als er onderweg naar de stad een kekke boom langs de weg staat is dat voor Tara een kiekje waardig. Met deze wannabe influencer mentaliteit is zij helemaal op haar plek als commissaris PR en staat er gegarandeerd voor ieder evenement een mooie promo op de socials.

Dan hebben we onze voorzitter Willemien. Zij heeft dit jaar de eer om al jullie vragen te beantwoorden. Zelf zit ze ook propvol met vraagjes, bijvoorbeeld wat voor gaafs deze commissie allemaal kan organiseren en hoe dit allemaal gaat uitpakken :). Ze houdt van sporten, uitjes, feesten en gezelligheid met vrienden. Daarnaast is ze er zeker van dat ze met deze 3 meiden er een super tijd voor de groentjes gaat maken!!

Dan hebben we Maaike, onze secretaris. Maaike is 18 jaar en komt uit een klein nietsnuttig dorpje naast de prachtige stad Leiden. Ze vindt het heerlijk om te feesten en dingen te organiseren, een combinatie daarvan is top! Voor gave activiteiten zal ze samen met de andere commissiegenootjes zorgen! Daarnaast is Maaike ook erg sportief, leuk voor de sportievelingen onder ons ;)!!

Last but not least hebben we onze Fréderique die op centjes gaat letten. Zij is dus dit jaar penningmeester van de EJC! Ze staat bekend als degene met de extreme klarna rekening dus ze is erg benieuwd hoe dit gaat uitpakken, challenge accepted ;) Daarnaast komt Fréderique uit brabant, zit ze op voetbal en heeft ze mega veel zin om dit jaar leuke dingen te organiseren voor de 1e jaars! 

Zoals je gelezen hebt zijn we lekker enthousiast en hebben we veel zin om dit jaar top te maken! We kijken ernaar uit om jullie te zien bij onze activiteiten!


Tot snel Joe Joe,


Liefs,

De Eerstejaarscommissie 2021-2022


2FDBB640-C43C-45B6-A19C-F01C36B3B534.jpeg

Eerstejaarscommissie 2020-2021

Hoi lieve Contacters en andere Contactstalkers <3

Nieuw jaar, nieuwe gezichten en dat betekent natuurlijk ook nieuwe commissies. Wij zijn vier super enthousiaste meiden, die dit jaar de Eerstejaarscommissie mogen vormen. Dit jaar hebben wij de eerstejaarscommissie echter omgedoopt tot de SJAARCIE. Want laten we eerlijk zijn, Eerstejaarscommissie klinkt veel te serieus en wij staan vooral voor een hoop gezelligheid!

Wij als sjaars hebben het wel getroffen dit jaar: geen introductiekamp en geen goed begin van de studententijd. Je kent eigenlijk niemand, los van je werkgroep die je wekelijks op een digitaal schermpje ziet, en daar moet verandering in komen vinden wij! 

Maar wie zijn wij nou eigenlijk? 

Ons Limburgs trots, Janey, is dit jaar onze voorzitter en alle vooroordelen zijn meer dan waar. Deze meid heeft haar eigen taaltje, praat met een zachte G en haar lievelingsdessert is vlaai. Zij houdt dit jaar ons meidenclubbie in bedwang en staat beschikbaar voor al jullie vragen. 

Dan hebben we Rachel, de barbiepop van de commissie. Haar nagels en make-up zijn altijd on fleek, dus voor tips en tricks kun je zeker bij haar terecht! Dit kan bijvoorbeeld door een mailtje naar onze commissie te sturen, aangezien zij dit jaar als onze secretaris aan de slag gaat. Naast de mail bijhouden, maakt Rachel ook altijd een overzicht van alles waar onze commissie over kibbelt.

Degene die dit jaar de controle heeft over al onze muntjes is Bridget. Als echte formule 1 fanaat racen we met haar als penningmeester zo het jaar door. Wanneer je Bridget ziet is het elke keer weer een verrassing welke haarkleur ze deze maand weer heeft gekozen.

Last but not least hebben we onze roodharige commissaris promo Sanne Bo. Vanwege haar shopverslaving kun je bij haar zeker terecht voor een leuk tweedehands outje! Sanne Bo zal er dit jaar voor zorgen dat al onze promo’s er, net als haar outfits, altijd goed uit zullen zien.

Wij als Sjaarcie staan te popelen om dit jaar super toffe activiteiten te organiseren voor al onze medesjaars. Met ons gemotiveerde en vooral super gezellige meidenclubbie gaan wij ervoor zorgen dat wij als eerstejaars samen een onvergetelijke tijd tegemoet gaan! 

Veel liefs en hopelijk tot snel!

De Sjaarcie

7a113854-10a2-4651-b4a6-01321f33ca7a444.JPG

Eerstejaarscommissie 2018-2019

Wij zijn de eerstejaarscommissie van 2018-2019 van SV Contact. We bestaan dit jaar uit 4 leuke mensen, ik zal ons even voorstellen. Links op de foto zie je de vrolijke Lysanne, de secretaris van dit jaar. Lysanne zorgt ervoor dat alle mailtjes beantwoord worden en ze maakt ook de notulen van onze vergaderingen! Als derde persoon op de foto staat de grappige Carlijn, onze commissaris PR. Carlijn zorgt voor alle hilarische promo plaatjes en laat haar creatieve skills dan ook volledig los op de promo’s voor onze activiteiten. Rechts van Carlijn zie je de lieve Emily, zij is de penningmeester dit jaar. We vertrouwen Emily al onze muntjes toe, aangezien zij alles met geld regelt. In het midden van het rijtje zie je mij staan, Iris. Ik ben de voorzitter van de Eerstejaarscommissie van dit jaar en ik sta graag iedereen te woord die vragen heeft over onze activiteiten! De eerstejaarscommissie is voor en door eerstejaars, we organiseren namelijk met zijn vieren allerlei leuke activiteiten voor de eerstejaars. We vinden het als commissie erg belangrijk dat de eerstejaars een goede band met elkaar krijgen, omdat wij als jaar nog veel met elkaar te maken zullen hebben.


EJC_cuties.png

Eerstejaarscommissie 2017-2018

Hoi iedereen!

Dit jaar wordt de Eerstejaarscommissie van SV Contact vertegenwoordigd door vijf gezellige eerstejaars die super leuke activiteiten zullen organiseren voor alle mede- groentjes! We hebben al druk vergaderd over leuke ideeën om te zorgen dat iedereen elkaar beter leert kennen, want daar is het eerste jaar van je studie natuurlijk voor. Maak van je CIW compagnons vrienden voor het leven en doe gezellig mee aan onze activiteiten die wij helemaal voor jullie regelen!

De EJC bestaat dit jaar uit vijf meiden die lekker zullen kibbelen over de activiteiten die jullie te wachten staan. Iris zal iedereen laten weten wanneer er een evenement aankomt: zij is ons PR lid. Elisa zal onze vergaderingen keurig vereeuwigen op papier als secretaris van de commissie. Bo zal zorgen dat ons geld verstandig wordt uitgegeven, zij is onze penningmeester. Romane is ons algemeen lid (of algemeen lit, zoals wij het vaak schrijven) en gaat zich lekker overal mee bemoeien en extra ideeën inbrengen. Lisa zal als voorzitter het aanspreekpunt zijn voor de commissie.

Stay tuned voor onze eerste activiteit begin december! We kijken er heel erg naar uit om dit jaar een aantal topactiviteiten te regelen voor de eerstejaars!

Groetjes, de Eerstejaarscommissie

EJC1718.PNG

Eerstejaarscommissie 2016-2017

Hallo allemaal! 

De allerleukste commissie van SV Contact, de Eerstejaarscommissie, bestaat dit jaar uit vier gloednieuwe gezellige leden!

Nyota, onze spiksplinternieuwe voorzitter, is de vrouw die dit jaar mannen in bedwang moet houden, dat zal zeker wel nodig zijn! Sil is onze fonkelnieuwe penningmeester: als nuchtere Fries zal hij goed op onze centen letten. De nieuwbakken secretaris komt dit jaar van Urk: Jozua zal dit jaar alles keurig bijhouden op papier. En tot slot zal Bjorn, onze Overijsselse man, ervoor zorgen dat alle activiteiten goed gepromoot worden: hij is dit jaar ons hagelnieuwe promo-lid.

Wij staan dit jaar garant voor een aantal superleuke activiteiten voor de eerstejaars van CIW waarbij je op een leuke en ongedwongen manier je mede-eerstejaars kan leren kennen. Dat wil je toch niet missen? Wij hopen jullie allemaal te zien bij een van onze supergezellige activiteiten!

Liefs, de EJC

Onze sponsoren