Fotocommissie

Fotocommissie (FotoCie)

Flits... en ze hebben je. De Fotocommissie staat bij elke activiteit klaar om jou op je meest (of minst) fotogenieke momenten op de gevoelige plaat vast te leggen. Dronken foto's op een feest, supermooie commissiefoto's en actiefoto's tijdens activiteiten zijn geen probleem voor deze toppers. Heb jij interesse in fotograferen en nabewerken, meld je dan aan voor de Fotocommissie!

Fotocommissie 2018-2019

Dit jaar bestaat de fotocommissie weer uit een groep van (jawel!) *6* hele leuke gezellige
meiden met een passie voor fotografie. Wij zullen het gehele studiejaar met veel plezier de rol
van paparazzi spelen. Hierbij gaan we de Contact leden uiteraard op z’n mooist, leukst en
interessantst vastleggen om later terug te kunnen kijken op de te gekke activiteiten dier
georganiseerd zijn door de commissies. Of je kan de foto’s gebruiken om je Instagram,
Facebook, Snapchat en alle andere sociaal media kanalen weer te vullen met mega leuke
herinneringen (graag wel met credits, vinden we lief, vinden we leuk). Ik zal nu kort vertellen wie
de leden van deze commissie zijn:

Melanie van der Riet = inmiddels al een bekende bij de fotocommissie en heeft daarom
dit jaar de rol van voorzitter op zich genomen. Hierbij doe ik een dappere poging om orde
te scheppen in de chaos en goede afspraken binnen de commissie te maken. Daarnaast
ben ik altijd open voor een gezellig gesprek!

Teuntje van der Horst en Iris de Vette = beide voormalig bestuurslid en hierdoor zowel
bekend als geliefd door vele van jullie. Deze meiden zijn altijd in voor gezelligheid
(wellicht met een drankje erbij ?) en maken met liefde leuke kiekjes van de leden!
Daarnaast is Iris commissaris video, waarbij ze verantwoordelijk is voor leuke filmpjes
van enkele activiteiten.

Emma van der Tang, Sharon van Berlo en Julia van Loo = drie hele gezellige eerstejaars
en dus nieuw bij Contact. Maar dat zegt helemaal niets, want ook met deze meiden kun
je hele leuke gesprekken hebben. Spreek ze gerust aan voor een gesprek of gezellige
fotoshoot tijdens één van de activiteiten!
Wij zijn er voor alle foto’s en video’s die je gemaakt en niet gemaakt wilt hebben ?

Dit_is_hem.JPG

Fotocommissie 2017-2018

Dit jaar bestaat de fotocommissie uit zes super gezellige meiden. Pas op, want wij zijn overal aanwezig om de mooie contact koppies te fotograferen! Of je nu net iets te veel gedronken hebt in K-sjot of aan het popquizzen bent in de Stadsgenoot, wij leggen het vast! De mooiste en gekste foto's komen online zodat iedereen lekker kan nagenieten van de fantastische activiteiten, reisjes en borrels.

Liefs,

De Fotocommissie 2017-2018

FotoCie1718.PNG

Fotocommissie 2016-2017

De Fotocommissie, de underdogs van studievereniging Contact. Terwijl jij uit je plaat aan het gaan was in k-sjot, van het prachtige uitzicht in Boedapest stond te genieten, geconcentreerd aan het opletten was bij een educatieve activiteit of casual met een biertje in je hand stond te kletsen in het alijd gezellige Boslust, lagen de vijf commissieleden als paparazzi op de loer om alle memorabele momenten op de gevoelige plaat vast te leggen. Of je nou graag je breedste tandpasta-smile opzette voor de camera of dat je er hard voor weg rende, het heeft je in ieder geval kennis laten maken met de volgende commissieleden.

Anouk is een gezellige, goedlachse meid die dol is op muziek. Vooral van Kensington is ze groot fan en ze heeft de Utrechtse band dan ook al tig keer live zien optreden. Gelukkig maakt Anouk niet alleen foto's van haar favoriete band, ook maakt ze toffe spontane momentopnames van jou en je vrienden! Say Cheese!

Mila is erg reislustig. Wist je dat ze al 6.66% van alle landen op de wereld heeft bezocht? Daarbij weet ze iedere plek dusdanig vast te leggen met haar camera, dat het plaatje regelrecht uit een tijdschrift lijkt te komen. Dus zoek je nog een extra account om te volgen op Instagram, dan is het profiel van deze meid zeker een aanwinst voor je feed!

Lucy is het Goudlokje van de commissie. Laat je niet misleiden door haar glanzende haar en lieve gezichtje want deze meid is niet op haar mondje gevallen! Ze is daarbij altijd in voor gezelligheid en je kan ontzettend met haar lachen. Lucy is verder niet alleen een paparazzo in spé, ook is ze postbode. Dus woon je in IJsselstein, houd dan je ogen open want het zou goed kunnen dat deze meid er wekelijks voor zorgt dat de post op jouw deurmat terecht komt!

Lieke is de praatgrage stuiterbal van de vijf. Vraag haar of ze een foto van je wil maken en voor je het weet ben je diep in geprek verzonken over de hond van de broer van de ex van je buurman. Naast foto's maken met de verenigingscamera en haar eigen camera, heeft deze meid ook altijd haar iPhone binnen handbereik om al haar bezigheden vast te leggen op Snapchat of Instagram.

Tim, de enige jongen van de club, mag zichzelf de voorzitter noemen. Deze jongen houdt de commissie bij elkaar en laat alles op rolletjes lopen. Tenminste, dat probeert hij. Gelukkig is deze enthousiasteling altijd in voor een feestje en zul je hem bijna nooit kunnen betrappen op het skippen van een feestje. Met de camera in zijn ene hand en een biertje in de andere, gaat Tim tot in de vroege uurtjes door.

Onze sponsoren