Toneelcommissie

Toneelcommissie (ToCo)

Ieder jaar zet de Toneelcommissie (ToCo) in samenwerking met de studievereniging van Aardwetenschappen een prachtige toneelstuk op de planken. Onder leiding van een professionele regisseur werk je als lid van deze commissie enkele maanden aan zang, dans, maar voornamelijk aan toneelspel. Bovendien zorg je er met zijn allen voor dat het decor, de kostuums, de attributen en de muziek helemaal bij het stuk passen.

Toneelcommissie 2019-2020

Beste contacters,

Ik wil jullie graag voorstellen aan de Toco 2019-2020! Samen met de studievereniging U.A.V. en onze lieve regisseuse Ineke de Jongh proberen wij al 9 jaar lang een top toneelstuk voor jullie in elkaar te flansen. Dit jaar ondersteund onze eigen Iris de Vette - ex-penningmeester der SV Contact - Ineke met het regisseren en het intoom houden van alle energieke en gezellige studenten. Verder hebben wij nog Vincent Lindeman het brein achter de muziek, Maxime Scholte-Albers onder andere verantwoordelijk voor alle prachtige outfits, Puk Hengst – onze liefste sjaars – als commissaris decor en Agnes Janssen en ik (Grace Elscot) zullen ons best doen om jullie enthousiast te maken met posters en trailers voor het aankomende stuk!

Natuurlijk zijn wij 6 van Contact niet compleet zonder onze medespelers van U.A.V. en wij zullen dan ook met veel enthousiasme repeteren om weer een geweldige avond voor jullie (en ons) te creëren!

Liefs,

Grace Elscot namens de gehele toco

DSC_0023.jpg

Toneelcommissie 2018-2019

​Dames en heren, geacht publiek. Het is mij een eer en waargenoegen om jullie voor te stellen aan 1 van de creatiefste commissies van Contact: De Toneelcommissie! Samen met de Utrechtse Aardwetenschappen Vereniging bundelen we de krachten om elk jaar een grappig, ontroerend en betoverend stuk op te voeren voor iedereen die komen wilt! Een heel jaar repeteren ze elke week op maandag om met zijn alle het stuk te maken tot wat jullie uiteindelijk in maart zien. Iedereen is welkom, ervaring of geen ervaring, talent of geen talent, het gaat erom dat we het met elkaar doen. Zien we je ook in maart?

F0F65151B7BE40C983C0FF934240BAE5.png

Toneelcommissie 2017-2018

Heb jij behoefte aan een gezellige commissie, waar jij jouw creatieve kwaliteiten kwijt kan op het gebied van dans, zang en vooral toneelspel? Dan is de toneelcommissie, oftewel de Toco, iets voor jou! In samenwerking met de studie Aardwetenschappen en een theatercoach werk je gedurende het jaar aan een toneelstuk, die jij met jouw commissiegenootjes uiteindelijk zal presenteren in een echt theater!

In de voorafgaande maanden kan jij je eigen ingeving geven aan het stuk. Zo kan jij meehelpen met het schrijven van enkele scènes, het creëren van muziek en/of dansstukken en natuurlijk met passie jouw personage(s) vertolken.  Hiernaast bestaan er binnen de commissie ook enkele subcommissies. Onder andere bestaande uit het promoten van het stuk met het creëren van een poster of een film en het bedenken en/ of maken van de kostuums voor de personages!

Klinkt dit als muziek in jouw oren? Geef je dan nu op voor de Toco!

ToCo1718.PNG

Onze sponsoren