Wintersportcommissie

Wintersportcommissie (WSC)

Ja, het gaat weer gebeuren: SV Contact gaat op Wintersport!. Een week vol met foute hitjes in de aprés-ski kroeg, pistes afzweven en kaasfondues naar binnen werken: kortom, de leukste vakantie van het jaar! En dit allemaal terwijl je medestudenten zich zitten te verkleumen in het regenachtige Nederland.  ​

Wintersportcommissie 2017-2018

Dit jaar gaat Contact al voor de vijfde keer op wintersport en het wordt ieder jaar alleen maar grootser en beter: Dit jaar gaan we namelijk voor de tweede keer op rij met studievereniging AKT naar de prachtig besneeuwde bergen. En omdat het bij Contact na twee keer al een traditie genoemd mag worden, wordt dit gegarandeerd geweldig. Tradities zijn er namelijk omdat ze goed werken en dat willen we graag zo houden. Daarom gaan we dit jaar ook traditiegetrouw met de bus naar de Franse alpen, waar we traditiegetrouw halve liters bier naar binnen gieten in de après-ski, traditiegetrouw opknappen van de frisse lucht in de skilift, traditiegetrouw flink veel kilometers naar beneden glijden en traditiegetrouw ontzettend gaan genieten met z'n allen.

Om dit allemaal voor jullie op touw te zetten hebben we een commissie gevormd die bestaat uit:

Myrthe Buckens - voorzitter
Sophie Alink - secretaris
Daan Scholtens - penningmeester
Rob van den Enk - commissaris promotie
Tom Wever - commissaris après-ski

De wintersportreis vindt dit jaar plaats van 26 januari t/m 4 februari 2018 en gaat naar St. Sorlin d'Arves, waar we gaan genieten van 310 km aan pistes. Heb jij er nu al zin in én wil je bijdragen aan het in stand houden van deze traditie? Schrijf je dan vooral in!

Groetjes en tot in de sneeuw,

De wintersportcommissie
2017-2018

WSC1718.PNG

Wintersportcommissie 2016-2017

Wintersport: al na vier jaar een sterk begrip en bijzondere gebeurtenis binnen Contact. Het is dé week om pistes te pakken en te door te zakken, omringd door al je favoriete Contacters. Het moge geen toeval zijn dat de wintersportcommissie ieder jaar uit bijzonder gekwalificeerde mensen bestaat. Zo ook dit jaar. Met trots stellen wij aan u voor:

Abbey (aka Abbeygeel) - Voorzitter
Deze chick is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Onder Abbey’s leiding draait de wintersportcommissie als een efficiënte, geoliede machine. Daarnaast is het uiteraard altijd lachen met haar!

Marloes (aka Oma Pilsvogel) - Secretaris
Als er één woord zou zijn om Marloes te beschrijven is het ‘ervaring’. Niet alleen staat zij door jarenlange ervaring haar mannetje op zowel de piste als in de kroeg, ook zit zij al voor de derde keer in de wintersportcommissie. Ook op andere gebieden heeft ze veel ervaring ;) ;) ;)

Eelke (aka Fleelke) - Commisaris PR
Net als Marloes gaat Eelke al sinds de eerste wintersportreis van Contact mee. Doorgewinterd is dan ook de juiste omschrijving. Voor deze jongen is berg te hoog en geen glas te diep. 

Floris (aka Fleelke) - Penningmeester
Woorden schieten tekort om deze knotsgekke, roodharige boy te omschrijven. Het is dan ook maar beter om gewoon te vermelden dat Floris dit jaar op de centjes zal letten. Floris’ tip voor wintersport: Als je tegen iemand aanrijdt (bijvoorbeeld Eelke) en je hebt veel pijn: veel drinken is de oplossing.

Deze vier prachtige mensen hebben ontzettend veel zin in de wintersportreis 2017 die plaats zal vinden van 27 januari tot 5 februari. Dit jaar gaat de reis naar het luxe Flaine in de Franse Alpen met 265 km aan pistes, op korte afstand van de Mont Blanc.

Tot boven op de berg!

De wintersportcommisie 2016-2017

Onze sponsoren