Jaarboekcommissie

Jaarboekcommissie (JaarCie)

Wij als Jaarboekcommissie gaan, zoals de naam al zegt natuurlijk, het komende jaar weer zorgen voor een fantastisch jaarboek! We gaan proberen om alle mooie momenten van dit jaar in een nog mooier boek te vangen; van dronken avondjes op feestjes tot serieuze gezichten bij educatieve activiteiten en van mooie buitenlandse reizen tot knusse avondjes borrelen in onze stamkroeg. Alles komt aan bod! Om dit boek te kunnen vullen met zoveel mogelijk mooie verhalen zullen we een beroep doen op jullie schrijftalent. Zo kan het dat je door een van ons benaderd wordt om een stukje te schrijven over een activiteit of feest. Daarnaast verzamelen wij de leukste, grappigste en lelijkste foto’s en zorgen we ervoor dat ook deze in het boek terecht komen.​

Jaarboekcommissie 2021-2022

Hoi lieve lezers, 

Wij zijn dit jaar de JaarCie en willen ons dan ook graag even introduceren. We hopen dan ook dat jullie met enthousiasme uitkijken naar het jaarboek van 2021-2022, omdat deze zal verschijnen met bruisende ideeën van onze leuke momenten als SV Contacters samen.


Mijn naam is Anouk (22), de voorzitter van de JaarCie. Dit houdt in dat ik me bezig zal houden met dat alles in de juiste orde verloopt. Daarnaast maak ik ook wekelijks de agenda voor onze vergaderingen en leidt ik deze ook. Ik hoop dat dit jaar de JaarCie met een origineel idee kan komen en dat we lekker alle gave ideeën en kansen in het jaarboek kunnen verwerken. Daarom, tot op een SV Contact evenement! 


Hallo! Ik ben Rivka (19) en als secretaris zal ik dit jaar verantwoordelijk zijn voor de notulen en de verstuurde e-mails namens het jaarboek. Daarnaast maak ik ook vrolijk foto’s en ondersteun ik onze te gekke groep! Tot snel!


Hoi! Ik ben Floor (18), en vervul dit jaar de rol als commissaris video in de Jaarcie. Ik ga me bezighouden met het maken van de aftermovies van de te gekke activiteiten, trips en feestjes zodat we allemaal nog lekker lang kunnen nagenieten! Ik werk daarnaast natuurlijk ook mee aan het jaarboek waar we dit jaar ons uiterste best voor zullen doen:)


Hallo allemaal! Wij, Nienke (18), Lydian en Sien (18), zorgen er dit jaar als fotografen voor dat alle leuke momenten op beeld worden vastgelegd. Zo kan iedereen het jaar nog even herbeleven met een kijkje in het jaarboek. We hebben er erg veel zin in en als jullie zelf toevallig een paar leuke kiekjes hebben gemaakt ben je meer dan welkom om deze op te sturen naar jaarboek@svcontact.nl.


Hey, wij zijn Manuela (18) en Xippe (18), en wij verzorgen dit jaar samen het ontwerp van het jaarboek! We hebben alle mooie boekjes van afgelopen jaren al aandachtig bekeken en gaan ‘m dit jaar minstens zo mooi maken, zodat alle herinneringen ook in een mooi jasje bewaard blijven. We hebben er mega veel zin in en kunnen niet wachten al het leuke beeldmateriaal door Photoshop te gooien!Veel liefs, 

JaarCie 2021-2022


JAARCIE.png

Jaarboekcommissie 2020-2021

Lieve contacters!

Ook dit jaar zal de jaarboekcommissie klaar staan om jullie te voorzien van de leukste, grappigste en gênantste verhalen in het jaarboek van 2020-2021! Dit jaar zal anders verlopen dan voorgaande jaren door de corona, maar dat weerhoudt ons er niet van om ook dit jaar weer een memorabel jaarboek neer te zetten. Aan de hand van onze welbekende en nieuwe fotografen, vormgevers en schrijvers zullen we daar dit jaar dan ook druk mee bezig zijn. Hier hebben we echter ook jullie hulp bij nodig! Hebben jullie dus leuke/gekke/gênante verhalen, foto’s of tekeningen, dan kun je deze mailen naar jaarboek@svcontact.nl en werk ook jij mee aan dit prachtige boek. 

We kijken ernaar uit om er weer een mooi en gedenkwaardig jaar van te maken!

Veel liefs van de Jaarboekcommissie 2020-2021


Yulia: voorzitter, fotograaf en vormgeving

Rivka: fotograaf

Beerend: schrijver, video editor

Ralph: schrijver en eindredactie

Esther: schrijver en eindredactie

Rosalie: secretaris

Alex: commissaris video en vormgeving

Jacqueline: schrijver en vormgeving

fotocollage.png

Jaarboekcommissie 2019-2020

Wij zijn Amber, Andrea, Agnes, Emma, Femke, Gracia, Julian en Xion. Wij hebben er super veel zin in om dit jaar een prachtig jaarboek neer te zetten. De combinatie van gemotiveerde en getalenteerde vormgevers plus een goed thema kunnen dit succes garanderen. Voor het jaarboek vragen we mensen of zij een stukje willen schrijven. Zo kan iedereen meehelpen aan het jaarboek.
Alle mooie momenten van dit jaar gaan we niet alleen maar vastleggen in het jaarboek maar ook op foto's. Onze begaafde fotografen (+ de videograaf) maken ook alle foto's en video's van de activiteiten van de vereniging.

Omdat we dit jaar veel mogen doen zijn de taken ook flexibel verdeeld. Zo zijn veel van ons zowel vormgever als fotograaf. Deze super leuke comissie is dus zowel fanatiek als veelzijdig en flexibel. We zijn van plan om deze skills ook in te zetten om de commissie battle te winnen.

Help je zelf goede ideeen voor een jaarboek of zou je ontzettend graag een stukje willen schrijven/ een cartoon willen tekenen, etc.? Dan kun je mailen naar jaarboek@svcontact.nl

Vriendelijke groeten,
Jaarcie 2019-2020

Amber: fotografie en wat vormgeving
Andrea: vormgeving en wat fotografie, secretaris
Agnes: fotografie
Emma: fotografie, voorzitter
Femke: vormgeving en wat fotografie
Gracia: fotografie en vormgeving, hoofd commissie battle
Julian: videografie en wat fotografie
Xion: fotografie, vormgeving

IMG_4327.jpg

Jaarboekcommissie 2018-2019

Vol trots stel ik de Jaarboekcommissie 2018-2019 aan jullie voor. Ik ben Sil van Dijk, voorzitter van de JaarCie. Vorig jaar (2017-2018) heb ik een bestuursjaar gedaan als Commissaris Extern. Omdat ik natuurlijk niet direct kon ‘afkicken’ van SV Contact heb ik besloten deze mooie commissie een jaartje te gaan leiden. De JaarCie zet, zoals jullie vast al weten, een prachtig jaarboek in elkaar. In het jaarboek staan alle activiteiten en leuke dingen van afgelopen jaar. Wij vragen mensen of zij een stukje willen schrijven, die stukjes verwerken we tot een prachtig geheel. Bij dezen dus al een oproepje: pls stuur je stukjes! Een mooi boek in elkaar zetten kan ik natuurlijk niet alleen. Samen met Christina, Julia en Danilo is de JaarCie compleet. Onze secretaris is Christina Braam, zij houdt bij welke leuke ideeën er allemaal ter tafel komen op de vergaderingen. Daarnaast beheert ze de mail en houdt ze contact met externe partijen. Julia van Loo zal zich dit jaar bezighouden met het design van het jaarboek. De pagina’s zullen ook dit jaar weer tot in detail verzorgd zijn. Julia is samen met Danilo Meijer verantwoordelijk voor het design. Danilo is naast voorzitter van de FeeCie ook een creatief brein achter het jaarboek. Dat we goed zijn met Fotoshop blijkt al uit onze commissiefoto. Het schijnt namelijk dat Christina helemaal niet op onze commissiefoto staat, maar dat ze er later bijgeplakt is …JaarCie1819.jpg

Jaarboekcommissie 2017-2018

Lieve Contacters,

Het is weer zo ver: de Jaarboekcommissie is vurig van start gegaan om ook dit collegejaar weer een fenomenaal fantastisch glittermagisch jaarboek voor jullie in elkaar te zetten! Het hele jaar zullen we menig Contacter lastigvallen, neigend naar stalken, om van iedere activiteit een stukje te verzamelen. De schrijfkunsten, roddels, herinneringen, ongemakkelijke momenten en prachtige foto’s van collegejaar 2017-2018 zullen terug te vinden zijn in het aankomende jaarboek. We gaan ons uiterste best doen om het boek dit jaar eerder dan OOIT te presenteren, zodat je geen moment te lang hoeft te wachten op een gebonden hardcover-versie van je favoriete Contactherinneringen.

Wil je graag een extra steentje bijdragen aan het boek en nog even die dronken quote of heerlijke (lelijke) foto van je BFF exposeren voor geheel Contact? Neem contact op met de commissie die dit allemaal mogelijk voor je kan maken, via jaarboek@svcontact.nl!

We kijken ernaar uit om jullie ook dit jaar weer te verblijden met een boek dat jou dit jaar nooit meer laat vergeten.

Veel liefs van de Jaarboekcommissie 2017-2018,

Margot Drullman – Voorzitter
Emily Poland – Secretaris
Merel Plomp – Vormgeving en Design
Grace Elscot – Vormgeving en Design
Annemijn Henkes – Commissaris Promo

JaarCie1718.JPG

Jaarboekcommissie 2016-2017

Een jaar vol memorabele activiteiten, feestjes, educatieve uitjes en nog veel meer moet natuurlijk vastgelegd worden in het Jaarboek. En ja, daar zijn wij natuurlijk voor, de Jaarboekcommissie! Wij  kunnen echter niet alleen alle memorabele momenten van het hele jaar verzamelen in een prachtig jaarboek. Gelukkig beschikt SV Contact over talrijke Contacters met een uitverkoren schrijftalent. Wij zullen jullie dus benaderen om een stukje te schrijven over een bepaalde activiteit en dit zal vereeuwigd worden samen met alle prachtplaatjes van de prachtige koppies van jullie Contacters in het boek der boeken! Heerlijk toch, om over tig jaar ordinaire foto’s van jezelf terug te kijken, herinneringen op te halen, met je kinderen en op te biechten dat je jezelf ook flink misdragen hebt in je studententijd?! Dit boek moet je gewoon hebben!

Roddels, sappige feitjes en ordinaire foto’s zijn zeker welkom in het jaarboek. Schroom je dus niet om deze met ons te delen en mail naar jaarboek@svcontact.nl!

In het begin van het volgende collegejaar zullen wij het jaarboek presenteren op de Jaarboekborrel! Dat wil je niet missen!

Heel veel liefs van de Jaarboekcommissie 2016-2017,

Merel Peters – voorzitter
Rosalie de Bruin – secretaris
Margot Drullman – design
Lucy van Wijk – design
Benice Fey – algemeen lid

Onze sponsoren