Buurtvolk

Flexibele bijbaan bij Buurtvolk

Beste geëngageerde studenten,

Wij zijn bij Buurtvolk opzoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student die de rol van projectondersteuner kan vervullen! Buurtvolk is een initiatief die zich samen met buurtbewoners in IJsselstein-Oost inzet voor het verbeteren van de leefbaarheid in de wijk.  

Wat ga je precies doen? 

Je zult actief betrokken zijn bij het initiatief in IJsselstein-Oost, waarbij je meewerkt aan de werving en begeleiding van buurtbewoners, ondersteunt bij de administratie en meedenkt over de opzet en ontwikkeling van het initiatief.  

Waarom zou je deel willen uitmaken van ons team? 

Flexibele werktijden: We begrijpen dat je als student een druk schema hebt. Daarom bieden we flexibele werktijden variërend van 5 tot 15 uur per week, zodat het perfect past bij jouw agenda. 

Financiële beloning: Naast de voldoening van betrokkenheid bij een waardevol initiatief, bieden we ook een salaris van €15.- per uur en vergoeding voor onkosten en reizen. 

Persoonlijke ontwikkeling: We geloven in jouw groei en ontwikkeling. Daarom bieden we begeleiding en training om je vaardigheden op verschillende gebieden te verbeteren. 

Maatschappelijke betrokkenheid: Als projectondersteuner ben je direct betrokken bij een maatschappelijk initiatief dat de levens van mensen in IJsselstein-Oost positief beïnvloedt. 

Meer informatie vind je op www.buurtvolk.nl! Ben je al enthousiast over deze uitdaging? Stuur dan je CV en een echt korte motivatie naar info@buurtvolk.nl

Onze sponsoren