Roos van den Assem

Hoi lieve Contacters!

Mijn naam is Roos van den Assem (zij/haar), ik ben 19 jaar oud en vervul dit jaar de mooie functie van Commissaris Onderwijs. Ik ben geboren in Amsterdam Noord, maar ben al snel verhuisd naar Uithoorn, een dorpje wat onder Amsterdam ligt. Na de middelbare school ben ik gelijk naar Utrecht gegaan, om te beginnen aan onze mooie maar ook vage studie. Tijdens de facultaire introductie ben ik toen verliefd geraakt op Utrecht en ik mag mij nu trots inwoner noemen van deze stad. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om analoge foto’s te maken, mijn tiktok verslaving te voeden en uit te gaan.

In 2021 ben ik begonnen aan CIW. Eigenlijk wist ik niet echt wat te verwachten van studeren en wat ik wilden met mijn studie. Ik vond schrijven altijd erg leuk, waardoor deze studie mij trok. Dit is ook de reden dat ik bij de Redactiecommissie ben gegaan. Ook heb ik een mooie bushalte gespeeld tijdens de voorstelling van de Toneelcommissie. Tijdens de introductietijd van Contact heb ik veel leuke mensen leren kennen, waar ik heel blij mee ben. Ik ben me sinds de introductie namelijk heel erg thuis gaan voelen bij Contact. Ik hoop dat Contact dit voor zoveel meer mensen kan betekenen en daarom zou ik dit graag terug willen geven!

Als Commissaris Onderwijs zal ik dit jaar voor jullie de boekenkorting regelen, meeloopdagen organiseren en meehelpen met de open dagen. Hier heb ik echt on(der)wijs veel zin in. Samen met Sharon, Susanne en Wessel wil ik er echt een top-verenigingsjaar van maken! :)

Mocht je vragen hebben, of gewoon even gezellig willen praten, kun je mij altijd een appje sturen of mailen naar onderwijs@svcontact.nl.

Veel blauw liefs,

Roos van den Assem

Commissaris Onderwijs 2022-2023

okebestuurfoto.JPG
Roos van den Assem

Onze sponsoren