Gianluca Massaro

Heyhoi lieve contacters!

Mijn naam is Luca Massaro, ik ben 21 jaar oud en aankomend collegejaar ben ik voor één studiejaartje de nieuwe commissaris onderwijs van SV Contact!

Ik ben geboren en getogen in Den Haag! Een stad die misschien wat ver van Utrecht lijkt te liggen, maar niets is minder waar en in iets meer dan een half uur reistijd sta ik al op het grote Utrecht Centraal!

Na mijn VWO eindexamen in 2018 heb ik eerst een half jaar bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Al vrij snel kwam ik erachter dat dit niet ‘de studie’ voor mij was en ben ik hier dan ook snel mee gestopt. Om de tijd te overbruggen heb ik een half jaar keihard gewerkt en een spaarpotje voor mezelf verdiend. Heel lang heb ik getwijfeld over welke studie nou wel bij mij zou passen. Uiteindelijk ging de keuze tussen communicatiewetenschappen aan de UvA in Amsterdam of CIW in Utrecht. De keuze is duidelijk en ik ben enorm blij dat ik voor Utrecht en SV Contact heb gekozen! Vanaf moment één voelde ik mij al enorm welkom en besloot ik me vrijwel direct bij de activiteitencommissie aan te sluiten als commissaris promo. Nu, precies een jaar later ben ik als tweedejaars lid van het twintigste bestuur.

Ik ben echt een gezelligheidsdier, ik hou er enorm veel van om met vrienden af te spreken en leuke dingen te doen. Van gezellig een drankje doen op de Grote Markt in Den Haag of op Neude in Utrecht, tot ‘random’ uitjes naar Parijs en andere random ‘chillings’ zoals karten en lasergamen wat ik twee uur van te voren heb gepland. Zoals je kan zien ben ik lekker ‘random’ en ‘chaotisch’ en ben ik niet vies van gezelligheid. Maar ik kan jullie verzekeren dat ik aankomend jaar als commissaris onderwijs een stuk geordender ben! Verder heb ik een passie voor fotografie & video en ik heb hier dan ook een eigen bedrijfje in waar ik zo nu en dan wat mee bijverdien. Omdat ik natuurlijk ook nog geld nodig heb en ik niet he-le-maal van ome duo kan leven, speel ik één dag in het weekend als ober in een restaurant in Den Haag. 

Als commissaris onderwijs ben ik verantwoordelijk voor onder andere de meeloopdagen en de open dagen. Als je ooit wil helpen tijdens één van deze dagen of als je over deze vragen vragen hebt kun je me altijd mailen op onderwijs@svcontact.nl of me een dm sturen op insta @glucamassaro!

SV Contact is voor mij een veilige plek waar vrijwel iedereen van de opleiding CIW elkaar kent. Er bestaat een grote kans dat je bij Contact vrienden leert ontmoeten die je voor de rest van de studie en waarschijnlijk voor de rest van je leven houdt. Wanneer je ergens mee zit kan je altijd bij mij, of bij ons als bestuur terecht. Het moraal van het verhaal: Iedereen is welkom en niks is verplicht.

Ik kijk uit naar een super jaar met iedereen en wens iedereen veel succes!

Veel blauw liefs,

Luca Massaro

Commissaris Onderwijs, 2020-2021

00f74649-30f7-4ec8-ad11-9757cb4b6b0f.JPG
Gianluca Massaro - Commissaris Onderwijs

Onze sponsoren