Janey Donders

Hee lieve Contacters!

Mijn naam is Janey Donders, 19 jaar oud en mag mij aankomend jaar de Commissaris Onderwijs van onze mooie vereniging noemen. Ik ben geboren en getogen in Venlo, ‘stedje van lol en plezeer’, in het zuidelijke deel van Nederland. Gezelligheid, lol en plezier is mij dan ook niet vreemd en ik hoop aankomend jaar ook in Utrecht deze standaarden voor al onze leden neer te kunnen zetten. Inmiddels heb ik sinds een paar maanden mijn eigen plekje en heb ik mijn (nu al) drukke leventje in Utrecht al helemaal opgebouwd.

Afgelopen jaar ben ik mij ondanks het online coronajaar helemaal thuis gaan voelen bij Contact en is mijn hartje volledig blauw gekleurd. Na lang twijfelen heb ik als kersverse sjaars in het begin van het jaar gesolliciteerd voor de Eerstejaarscommissie en ik kan wel stellen dat dit een van mijn beste keuzes van afgelopen jaar is geweest. Mede middels deze commissie ben ik super snel de vereniging binnengerold, heb ik een hele hoop leuke mensen mogen ontmoeten en sta ik aankomend jaar dus als Commissaris Onderwijs voor jullie klaar!

Als Commissaris Onderwijs mag ik de open dagen en meeloopdagen gaan organiseren en alle toekomstige sjaars lekker enthousiast maken over de allerleukste studie van Nederland! Daarnaast zorg ik ervoor dat iedereen zijn broodnodige studieboeken met korting kan bestellen via de Studystore. Als je ooit een keer zin hebt om mee te helpen met een open dag of de meeloopdagen, of heb je andere vragen met betrekking tot de boekenverkoop, kun je me bereiken via onderwijs@svcontact.nl.

Ik heb onwijs veel zin om er samen met mijn vijf medetoppers een prachtjaar van te gaan maken en kijk enorm uit naar alle mega leuke activiteiten, borrels en feestjes die weer om de hoek staan!

Veel blauw liefs,

Janey Donders