Joris van Schouwenburg

Lieve, lieve leden,

mijn naam is Joris van Schouwenburg en ik ben 21 jaar. Ik kom uit een prachtige dorpje in het oosten van het land genaamd Brummen. Hoewel er daar echt niks gebeurt, is het hier in Utrecht extreem bruisend. Na één jaar actief lid te zijn geweest bij SV Contact besloot ik om mijn tijd terug te geven aan de vereniging door middel van een bestuursjaar. Zo vervul ik de functie van commissaris Extern en zorg ik ervoor dat er geld de vereniging binnen stroomt en jullie kunnen genieten van kortingen. Ik ben de meest herkenbare van het bestuur vanwege mijn lengte van 2 meter. Verder ben ik vrij regelmatig te vinden op de bestuurskamer. Je kan me altijd uitdagen voor een potje Super Smash, Mario Kart of Mario Football. Ik zal hier gegarandeerd bij trashtalken, wat ook vrij vaak tegen me werkt. Oh, en voor spontane ideeën (met bier) sta ik vaak open.

Liefs,

Joris