Thijmen Marres

Hallo daar beste Contacters en anderen,

Mijn naam is Thijmen Marres, ik ben de commissaris Extern van het 20ste bestuur van Sv Contact. Ik ben opgegroeid in Noord-Brabant, zo ongeveer tussen Den Bosch en Eindhoven in. In 2018 verhuisde ik naar het nog zuiderlijkere Maastricht om daar aan de studie European Studies te beginnen. Het duurde niet lang voordat ik er achter kwam dat daar niet mijn interesses lagen. Ik besloot om een half jaar te gaan werken en mijn zoektocht naar de perfectie studie en stad voort te zetten. 

Uiteindelijk koos ik ervoor om naar Utrecht te verhuizen en aan CIW te beginnen. Omdat ik graag nieuwe mensen wilde ontmoeten, werd ik ook actief bij Contact. In mijn eerste jaar CIW maakte ik onderdeel uit van de acquisitiecommissie van Sv Contact. Dit was opgericht ter vervanging van de commissaris Extern in het 19de bestuur. Hierdoor heb ik ook al enige ervaringen opgedaan met de taken van een Extern. 

Dit was voor mij de beste keuze ooit! Ik heb ontzettend veel leuke mensen ontmoet waarvan ik de meesten in deze gekke tijden helaas moet missen. 

Ik wilde graag wat terug doen voor de vereniging en iedereen die daar onderdeel van is, en zo werd ik actief in het bestuur. Hopelijk kan ik dan alle CIW-studenten net zo enthousiast maken als dat ik ben geworden.  

Naast het promoten van Contact en geld binnenhalen, cros ik heel het land door als studentchauffeur. Mocht je dus na een borrel ooit een lift nodig hebben, dan heb ik nog wel een plekje op m’n swapfiets ;)


Veel blauw liefs, 

Thijmen

Commissaris Extern, 2020-2021

IMG_8208.JPG
Thijmen Marres - Commissaris Extern
Onze sponsoren