Jelmer Collet

Hey lieve Contacters,

Mijn naam is Jelmer Collet, ik ben 20 jaar oud en ik ben de Commissaris Extern van het 21e bestuur der SV Contact. Ik woon inmiddels een jaartje in Utrecht nadat ik mijn jeugd heb doorgebracht in Oosterbeek, een dorpje op steenworp afstand van Arnhem. Vanaf het Tuindorp-West Complex sta ik inmiddels al midden in het studentenleven van Utrecht. Maar naast de feestjes en gezelligheid daar heb ik me ook altijd, online en offline, helemaal thuis gevoeld bij SV Contact.

In mijn eerste jaar leidde dat ertoe dat ik commissaris sport & spel werd bij de Introductiecommissie. In dat jaar leerde ik de studievereniging en de gezellige leden meteen goed kennen vanuit een van de actiefste commissies. Toch had ik na een online introductie nog niet het gevoel alles daar gezien te hebben. In mijn tweede jaar als voorzitter heb ik mijn doel om een fysieke introductie te kunnen organiseren toch waar kunnen maken. Een mooie opstap richting het bestuursjaar.

Nu zal ik een jaar lang samen met vijf van mijn beste vrienden de mooiste vereniging van Utrecht leiden. Als Commissaris Extern is het mijn belangrijkste taak om de sponsorgelden voor de vereniging binnen te halen. Ook de andere sponsorrelaties die onze vereniging heeft zal ik het komende jaar onderhouden. Ten slotte zal ik ook nog proberen voor onze leden een aantal leuke eettentjes in Utrecht te strikken, zodat jullie daar met korting iets lekkers kunnen kopen.

Ik kan niet wachten om dit geweldige jaar mee te maken en ik hoop jullie allemaal zoveel mogelijk te zien bij onze activiteiten (en daarbuiten). Als je vragen over mij, de vereniging of wat dan ook hebt, of je wil gewoon gezellig een praatje maken, mag je me altijd aanspreken. Als je me niet direct ziet mag je ook altijd een mailtje sturen naar extern@svcontact.nl. Hopelijk tot snel!

Veel blauw liefs,

Jelmer Collet