Iris Domhof

Lieve Contacter,

Ik ben Iris Domhof, 21 jaar oud en ik vul dit jaar de rol van Commissaris Extern in het 23e bestuur van SV Contact. Ik kom oorspronkelijk uit Zieuwent, een klein (maar fijn) dorpje uit de Achterhoek, maar woon nu bijna een jaar net buiten Utrecht op kamers. Ik kon het platteland goed voor de stad verruilen, want ik voel mij thuis hier in Utrecht en geniet van al het moois en de drukte die deze stad te bieden heeft.

Ik zit in mijn derde jaar CIW, en ben sinds een jaar actief bij SV Contact. Ik ben begonnen bij de Popquiz commissie, en heb daarna de Toneelcommissie en de Introductiecommissie gedaan, waar ik secretaris was. Ontzettend leuk allemaal! Dit en actief lid zijn van de vereniging heeft mij verder in het studentenleven gebracht, dus ik heb er dan ook heel veel zin in om leuke activiteiten neer te zetten dit jaar.

Aankomend jaar ben ik Commissaris Extern bij SV Contact. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het binnenhalen van sponsorgeld, zorg voor kortingen en ik onderhoud contact met onze stamkroeg. Een ontzettend leuke klus, waar ik onze opleiding kan verbinden aan de praktijk en bijvoorbeeld ook zorg voor stagevacatures van bedrijven voor onze studenten. Ook ga ik mijn best doen om voor kortingen te zorgen, zodat je als student goedkoop deals kan scoren.

Ik heb er heel veel zin in, we gaan er een heel mooi jaar van maken. Ik heb zin om iedereen te leren kennen, of dat nou op de contactkamer is of op een borrel of activiteit. Dus schroom niet om een praatje te maken, tijdens een van de activiteiten of borrels, of als je een vraag hebt kan dat natuurlijk ook. Je kan me ook bereiken via extern@svcontact.nl. Tot snel!

Veel blauw liefs,

Iris Domhof

Commissaris Extern 2023-2024

WhatsApp_Image_2024-02-29_at_14.28.45.jpeg
Iris Domhof

Onze sponsoren