Bridget Rona

Hoi Contacters!

Mijn naam is Bridget Rona, ik ben 19 jaar oud en jullie zullen mij aankomend jaar gaan zien als Commissaris Intern van SV Contact. Ik kom uit een klein dorpje ergens tussen Groningen en Assen. (Nee, ik woon niet op een boerderij). Daarnaast woon ik inmiddels alweer een jaartje op mezelf in het prachtige Utrecht. Ik heb hier al helemaal een leventje opgebouwd en kan inmiddels zonder navigatie de meeste plekken in Utrecht vinden. Komend jaar zal ik veel drukte maar ook heel veel plezier beleven in deze mooie stad.

Afgelopen jaar heb ik als eerstejaars, of zoals wij het noemen: ‘sjaars’, met veel plezier onderdeel uitgemaakt van de Eerstejaarscommissie. Samen met drie andere meiden hebben we ondanks de omstandigheden een enorm gezellig en actief jaar gehad. Dankzij die commissie heb ik de vereniging goed leren kennen en een heleboel leuke mensen mogen ontmoeten. Het werd voor mij al snel duidelijk dat ik mij nog meer wilde gaan inzetten voor deze vereniging. Nu sta ik hier met 5 toppers waar ik enorm veel vertrouwen in heb, samen gaan wij er alles aan doen om er een geweldig jaar van te maken.

Als Commissaris Intern ben ik verantwoordelijk voor de online representatie van de vereniging. Denk hierbij onder andere aan de Instagram, het Contactappje elke 10e en 20e van de maand en de maandelijkse nieuwsbrief. Naast dat je mij kan bereiken via de sociale media van SV Contact kan je ook altijd een mailtje sturen! Dus heb je vragen of wil je gewoon gezellig kletsen? Stuur dan een mailtje naar intern@svcontact.nl. Ik hoop jullie snel te zien en te spreken bij de vele activiteiten die gaan komen.

Veel blauw liefs,

Bridget Rona