Sanne Rijnsburger

Heyhallo lieve Contacters!

Mijn naam is Sanne Rijnsburger, ik ben as we speak 19 jaar oud en dit collegejaar mag ik mijzelf Commissaris Intern van SV Contact noemen.

Ik woon in Houten, wat je eigenlijk kunt zien als het burgerlijke buurmeisje van Utrecht, maar gelukkig ben ik met het OV binnen een kwartier in de mooiste binnenstad van Nederland!

In het laatste jaar van VWO heb ik na eindeloos wikken en wegen, en heel veel ‘het-is-het-net-niet’ studies bekeken te hebben, gekozen voor de studie CIW, en wat ben ik blij met die keuze! Als eerstejaars sloot ik me al aan bij de introductiecommissie, en nu ben ik als tweedejaars lid van het bestuur. Binnen een jaar tijd is mijn hart dus volledig blauw gekleurd en zet ik me met liefde in voor onze gezellige vereniging, waar niks moet en alles mag.

Ik heb meer dan 10 jaar volleybal gespeeld, waardoor ik gewend ben aan een enthousiast en fanatiek team om me heen, iets wat ons bestuur zeker omschrijft! Bestuurslid zijn zal er zeker niet voor zorgen dat ik naast mijn schoenen ga lopen, want ik beleg ook nog rustig bagels en zet cappuccino’s om al mijn borrel-uitgaven te kunnen financieren. Wil je mij een keer in een schortje zien in plaats van in pak, kom dan zeker even koffie bij mij slurpen op de Biltstraat, gezellig!

A3793A47-C19F-4E1B-8A50-141505EC9F9C.JPG
Sanne Rijnsburger - Commissaris Intern

SV Contact voelt voor mij als een extra familie, waar iedereen open staat om elkaar te leren kennen en voor elkaar klaar te staan. Aankomend jaar zal ik voornamelijk degene zijn die berichten naar jullie toe communiceert, via de social mediakanalen, het contactappje en de nieuwsbrief. Ik hoop natuurlijk dat we ook snel weer meer fysieke activiteiten kunnen organiseren, maar tot die tijd kunnen jullie ook digitaal zeker op mij rekenen!

Voor vragen, feedback, hele slechte (woord)grappen of een gezellig praatje staan mijn mailbox (intern@svcontact) en de SV Contact DM altijd voor jullie open!

Veel blauw liefs,

Sanne