Susanne Alblas

Hey lieve Contacters,

Ik ben Susanne Alblas, 19 jaar oud en dit jaar zal ik de rol van secretaris vervullen in het 22e bestuur van SV Contact. Ik ben geboren in Rotterdam, maar al snel verhuisd naar Heemstede, een dorpje in de buurt van Haarlem. Sinds kort mag ik mezelf gelukkig ook een Utrechter noemen en heb ik het elke dag steeds meer naar mijn zin in deze mooie stad!

Nadat ik in eerste instantie veel te lang twijfelde over de studie, wat ook één van mijn betere eigenschappen is, had ik het tijdens de introductieperiode wel al gelijk naar mijn zin bij SV Contact. Toen de twijfel eenmaal begon af te nemen, werd ik ook steeds actiever binnen Contact en ben ik veel activiteiten gaan bezoeken. Ook kon ik last-minute gelukkig nog commissie-ervaring opdoen bij de Tripcommissie, waar ik de rol van Commissaris Sport & Spel heb mogen vervullen. Ik ben ontzettend blij met de paar maanden die ik hier heb kunnen meedraaien en ben ook heel trots op het weekendje weg dat we hebben neergezet!

Aankomend jaar zullen jullie mij zien als secretaris van SV Contact. Dit betekent dat ik alle vergaderingen notuleer, de ledenadministratie bijhoud en verantwoordelijk ben voor alle post, zowel fysiek als online. Jullie zullen mijn naam dan ook wel vaker zien in jullie mailbox en op andere kaartjes. Deze liefde voor typen en woorden zet ik ook door in de eindeloze lijstjes die ik maak, waarmee de notities op mijn telefoon inmiddels overspoeld zijn.

Naast tikken op mijn laptop, vind ik ook nog genoeg andere dingen leuk om te doen. Ik ben altijd in voor gezelligheid, een leuk praatje en een speciaalbiertje drinken op het terras. Mocht je vragen hebben over mij, de vereniging, of heb je gewoon zin in een gezellig praatje, mag je me altijd aanspreken! Ook kun je me bereiken door een mailtje te sturen naar secretaris@svcontact.nl of bestuur@svcontact.nl.


Veel blauw liefs,

Susanne Alblas

Secretaris 2022-2023

Foto_site_Suus.jfif
Susanne Alblas

Onze sponsoren