Marjolein Wesselink

Hooooi allerliefste leden!

Mijn naam is Marjolein Wesselink en ik ben dit jaar de secretaris van SV Contact. Ik ben opgegroeid in het oosten van Nederland, om wat preciezer te zijn kom ik uit Lochem. Een plaats waar je liever dood nog niet gevonden wilt worden, maar goed. Gelukkig woon ik sinds vorig jaar in het hartje van de leukste stad van Nederland om de allerleukste studie die er is te volgen.

Als ik heel eerlijk ben, kwam mijn moeder met het idee om naar de voorlichting van CIW te gaan. Na de open dag wist ik zeker dat dit de studie was die ik wilde doen. Dus eigenlijk heeft mijn moeder een beetje mijn studiekeuze gemaakt (thanks mam, want ik weet dat je dit leest). Tja, ik moet dus wel toegeven dat ze me heel goed kent. 

Gelukkig studeer ik na een jaar nog steeds met heel veel plezier CIW. En ik was zo enthousiast dat ik na een klein jaar studeren, heel graag een gooi wilde doen naar een bestuursfunctie. Die functie heb ik gekregen en nu zitten jullie met mij opgescheept als secretaris.

Als secretaris ben ik de rechterhand van de voorzitter en beheer ik de mail van SV Contact. Ik regel de post, de ledenadministratie en nog veel meer dingen. Als je als lid een vraag hebt, kan je altijd bij mij terecht en verwijs ik je zo snel mogelijk door naar de juiste persoon.

Ik hoop dat ik iedereen binnenkort weer in levende lijve mag zien en dat we er een geweldig lustrumjaar van gaan maken!

IMG_8206.JPG
Marjolein Wesselink - SecretarisOnze sponsoren