Agnes Jansen

Hallo lieve Contacters,

Mijn naam is Agnes en ik ben 21 jaar. Vanuit het oh zo mooie Nijmegen kwam ik in 2015 overgevlogen naar Utrecht. Inmiddels ben ik dus vierdejaars Contacter en draag ik met trots de zelfgegeven titel ‘oma van het XVIIIe’. Ik heb in mijn eerste jaar EJC, in mijn tweede jaar ToCo en anderhalf jaar KookCie gedaan. Een commissie doen was niet genoeg, ik wilde altijd meer. Nu mag ik een heel jaar de prachtige functie van secretaris van de vereniging bekleden, beter bekend als notuleren, mailen en leden stalken. Onder de zinsnede ‘wacht even, ik moet nog een mailtje sturen’ ben ik inmiddels ook getrouwd met mijn laptop.

Je zult me regelmatig op de kamer kunnen vinden achter de computer of mijn laptop met een enorme beker thee of koffie. Al lijk ik nog zo druk, kom vooral binnen om een praatje te maken. Die laptop krijgt al wel genoeg aandacht.

Veel liefs,

Agnes Jansen