Rachel Hogewoning

Hallo Contacters!  

Ik ben Rachel Hogewoning, 21 jaar oud en jullie zullen mij aankomend jaar zien als secretaris van het 21e bestuur van SV Contact. Ik ben geboren in Den Haag, maar opgegroeid in Alphen aan den Rijn (dit ligt naast Utrecht) waar ik nu ook in een eigen studio woon. Ondanks dat ik niet direct in Utrecht woon, voel ik me inmiddels wel al thuis bij al mijn bestuursgenootjes en heb ook ik al een aardig leven in Utrecht opgebouwd. 

Na 3 jaar rechten gestudeerd te hebben, ben ik afgelopen jaar begonnen aan de studie CIW. Iets waar ik nog geen moment spijt van heb gehad! Vanaf het begin voelde ik me, ondanks dat alles online was, direct op mijn plek bij CIW en SV Contact. Als eerstejaars ben ik als secretaris aan de slag gegaan van de eerstejaarscommissie, dit heb ik met heel veel plezier gedaan en hierdoor heb ik de vereniging en leden goed leren kennen. Naast lid van SV Contact ben ik dan ook echt fan van SV Contact geworden. Al vrij snel voelde ik mij zeer betrokken bij de vereniging en wil dan ook graag meer voor de vereniging en leden doen. Omdat ik zo’n tof jaar heb gehad, wil ik dit graag ook dit jaar voor anderen creëren. 

Als secretaris van SV Contact zal je mijn naam vaak voorbij zien komen, ik ben namelijk verantwoordelijk voor alle mails, post en liefdesbrieven die bij ons binnenkomen en verstuurd worden. Daarnaast ben ik de rechterhand van onze voorzitter Mara, hou ik de ledenadministratie bij en notuleer ik alle vergaderingen. Ik ben altijd erg enthousiast en ondernemend, maar ook gek op gezelligheid! Je kan dus altijd bij mij terecht voor je al vragen, maar ook voor een gezellig praatje. Je kan mij altijd bereiken door een mailtje te sturen naar secretaris@svcontact.nl of bestuur@svcontact.nl

Ik kan niet wachten om er samen met alle leden en mijn vijf allerleukste bestuursgenootjes een topjaar van te gaan maken vol met contact!


Veel blauw liefs,

Rachel Hogewoning

Secretaris, 2021-2022

bestuur33.jpg
Rachel Hogewoning

Onze sponsoren