Emma Kusters

Hoi lieve Contacters!

Mijn naam is Emma, ik ben 20 jaar oud en aankomend jaar Secretaris van het 23e bestuur. Ik kom oorspronkelijk uit Wageningen, maar ondertussen woon ik al een jaar in het mooie Utrecht. 

Na de middelbare school wist ik niet zo goed wat ik wilde, toch ging ik studeren, Nederlandse taal en cultuur in Nijmegen. Hoewel ik Nederlandse literatuur nog steeds geweldig vind, was die studie toch niks voor mij. Na een half tussenjaar begon ik dus weer met goeie moed aan CIW en wat was dat een goede keuze! Ik werd vrijwel direct actief bij Contact en ook de studie vind ik heel erg leuk. Graag wil ik dus iets terugdoen voor de vereniging waar ik zo warm ontvangen ben. 
 
Als Secretaris van Contact zal ik de vergaderingen notuleren, alle mails en post sturen en beantwoorden en de ledenadministratie bijhouden. Als je ons een mailtje stuurt, zul je dus waarschijnlijk reactie van mij krijgen :) 

Behalve het secretariswerk vind ik het ook heel leuk om boeken te lezen, maar vooral ook om boeken te kopen. Ook ben ik elke zomer op Vlieland te vinden en pak ik wanneer het kan een weekendje mee! Mocht je vragen hebben, kan je me altijd bereiken door een mailtje te sturen naar secretaris@svcontact.nl of bestuur@svcontact.nl

Veel blauw liefs,

Emma Kusters

Secretaris 2023-2024

IMG_3633.jpg
Emma Kusters

Onze sponsoren