Mara Onaca

Hoi allemaal!

Mijn naam is Mara Onaca en het komende jaar zal ik de voorzitter zijn van het 21e bestuur van SV Contact. Na bijna achttien jaar in Houten te hebben gewoond, heb ik na een half jaar CIW mijn dorp toch ingeruild voor het prachtige Utrecht. Inmiddels heb ik hier een lekker druk leventje opgebouwd, wat het komende jaar nóg drukker (en gezelliger) zal worden met een bestuursjaar. Naast SV Contact ben ik ook actief bij een studentenvolleybalvereniging, waar ik samen met mijn team probeer elke wedstrijd te winnen. Maar zelfs na een verlies is er altijd ruimte voor een lekker biertje achteraf!

Het afgelopen jaar ben ik actief geweest als secretaris bij de Lustrumcommissie. Hier heb ik samen met mijn commissie een (weliswaar online, maar niet minder geslaagde) lustrumweek neergezet! Mijn mooiste herinnering aan deze week is de Wereldsteden speurtocht, waarbij Contacters elkaar na een jaar eindelijk weer fysiek konden zien.

Na een hoop regelen, plannen en een beetje studeren in mijn tweede jaar, was een bestuursfunctie een hele mooie volgende stap. Als voorzitter ben ik het gezicht van de vereniging en kan je altijd bij mij terecht. Het is aan mij om overzicht te houden over het bestuur en de vereniging. Ik vind het heerlijk om lijstjes te maken, dingen te plannen en goed op de hoogte te blijven van alles wat er in de vereniging speelt. Daarnaast vind ik het super leuk om gezellig met iedereen een praatje te maken! Heb je vragen, of wil je gewoon even contact leggen? Stuur dan een mailtje naar voorzitter@svcontact.nl :)

Met mijn opgedane kennis en enthousiasme ga ik er alles aan doen om de vereniging draaiende te houden. Ik kijk er naar uit om samen met de toppers van het 21e een mooi jaar neer te zetten!

Veel blauw liefs,

Mara Onaca