Marit Vrijmoeth

Hey Hallo,

Mijn naam is Marit, ik ben nu 21 jaar oud en kom uit de buurt van Eindhoven. Ik ben nu derdejaars student en heb sinds twee jaar ook een woonplekje in Utrecht. Ik fiets met veel plezier elke dag de oude gracht af en ben helemaal verliefd geworden op Utrecht.

Ik ben wellicht al een bekend gezicht voor sommigen van jullie. Zo heb ik me twee jaar hard gemaakt voor de Introductiecommissie als commissaris Food&Beverage en als Voorzitter vorig jaar. Verder heb ik met liefde gekookt op de trip vorig jaar als Commissaris Food&Beverage in de TripCie en heb ik in mijn eerste jaar in het toneelstuk van de ToCo gespeeld.

In mijn vrije tijd vind ik het heel leuk om muziek te maken. Beetje zingen met mijn piano in mijn eentje in mijn kamer. Verder houd ik heel erg van klimmen en werk ik in een klimhal. Ook ben ik altijd te porren voor een lang avondje koken en eten met vrienden. Ik word heel blij van koken voor mijn vrienden :). Verder vind ik kunst en fotografie heel interessant en zal je me vast een keer met een camera in mijn hand zien rondwandelen.

Contact heeft mij echt een thuisgevoel gegeven. Zowel de mensen als de manier waarop de vereniging in elkaar zit past helemaal bij mij. Je mag hier zijn wie je bent en je bent altijd welkom. Daarnaast is er super veel gezelligheid en warmte. Daarom dat ik met heel veel liefde wilde bijdragen aan het voorzetten van deze prachtige vereniging.

Ik ben dit jaar de Voorzitter van de SV Contact. Een rol die veel verantwoordelijkheid bij zich draagt. Dit is natuurlijk spannend, maar ook zo leuk. Ik ben graag onder de mensen en houd graag het overzicht. Verder helpt het ook mee dat ik echt een enorme liefde heb voor organiseren, lijstjes en vergaderingen voorzitten. Ik ga er daarom alles aan doen om dit jaar zeer geslaagd te maken!

Ik heb enorm veel zin in komend jaar en ga samen met de vijf liefste bestuursgenootjes een heel leuk jaar neerzetten voor de studievereniging. Voor onszelf, maar vooral ook voor de leden van Contact.

Weet dat je me altijd mag aanspreken over bijvoorbeeld de vereniging, de studie of als je gewoon een praatje wil maken. Je mag ook altijd mailen naar voorzitter@svcontact.nl of stuur een dm naar @marit_vr op instagram. Ik heb heel veel zin om jullie allemaal te zien op activiteiten en kijk uit naar een heel leuk jaar.

Heel veel blauw liefs,

Marit Vrijmoeth

Voorzitter 2023-2024

IMG_3594-01-01.jpeg
Marit Vrijmoeth

Onze sponsoren