Lucy van Wijk

41676289_1641334092638388_2530671322954989568_n.jpg
Lucy van Wijk - Voorzitter

Voorzitter 2018-2019

Lieve leden, 

Eerst zal ik mijzelf aan jullie voorstellen. Ik ben Lucy van Wijk, op dit moment 20 jaar oud. Geboren in Utrecht, getogen in IJsselstein, drie kwartier fietsen vanaf de Contactkamer ;)

Ik zeg al fietsen, want ik hou van bewegen. Tijdens mijn bestuursjaar heb ik sport even opzij gezet (al ben ik toch soms weer te spotten met een hockeystick in m'n hand, of met skeelers onder m'n voeten, of tijdens de wintersport op de lange latten), maar dat pak ik hierna gewoon weer op! 


Eerst ben ik ontzettend aan het genieten van dit jaar! Want oud-besturen overdrijven niet, de tijd vliegt echt! Wat een bestuursjaar zo leuk maakt is voor mij de afwisseling. Je leert je eigen bestuur heel goed kennen, maar ook besturen van andere verenigingen in Utrecht en zelfs de besturen van onze zusjesverenigingen verspreid door heel Nederland! Ook binnen de universiteit leg je contacten met onder andere docenten, de studieadviseur, het bestuur van het studieverenigingenoverleg, de faculteitsraad, de U-raad, STUF, Vidius en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ontzettend veel mensen die je zowel in formele als in informele setting zal tegenkomen in een bestuursjaar! Als gezicht van de vereniging ben je dus lekker veel aan het socializen! 

De taken die ik heb als voorzitter zijn ook heel divers. Je moet van alles op de hoogte zijn, waardoor je soms met veel dingen tegelijkertijd bezig bent. Ik heb niet voor niets een speciaal boekje waarin ik al die dingen kan bijhouden!

Verder wil ik graag benadrukken dat je altijd bij mij terecht kunt! Of het een vraag is, feedback of een probleem. Ik help je graag!

Veel blauw liefs, en tot snel bij één van de activiteiten!

Lucy van Wijk

Voorzitter 18-19Onze sponsoren