Hoi allemaal,

Mijn naam is Sharon en ik ben nu 22 jaar oud. Ik kom uit een heel klein dorpje in het noorden van Limburg, Broekhuizenvorst. Ik woon al sinds het begin van mijn studietijd in Utrecht - of in ieder geval de omgeving van Utrecht. Na al deze tijd heb ik dus ook echt mijn plekje hier gevonden en ben ik van de stad gaan houden.

Velen van jullie zullen mij al eens eerder zijn tegengekomen binnen onze mooie vereniging. Zo ben ik lid geweest van de Fotocommissie in mijn eerste jaar en heb ik twee jaar geleden de popquiz met SV Perikles georganiseerd. Afgelopen jaar hebben jullie mij naast actief lid op vele activiteiten ook kunnen zien als secretaris bij de Tripcommissie.

Ik heb het geluk dat ik al vier jaar mee heb mogen draaien in onze vereniging. Vanaf het eerste moment voelde Contact als thuiskomen in een grote, voor mij onbekende stad. Ik heb me altijd welkom gevoeld binnen de vereniging en ik heb dan niets anders dan veel (blauwe) liefde voor onze vereniging.

In mijn vrije tijd hou ik van lezen, stukken wandelen en zal ik ook niet snel een biertje afslaan. Van jongs af aan werd ik al meegenomen naar carnaval in Limburg, ook dat vier ik nog altijd graag als ik tijd heb om vanuit Utrecht op en neer te reizen hiervoor. Verder kun je me altijd vragen voor een borrel, een etentje of om samen een theetje te drinken!

Ik ben dit jaar voorzitter van SV Contact. Ik vond dit in het begin hartstikke spannend, maar ik kan ook nu al zeggen dat ik hier wel al (een beetje) in ben gegroeid. Ik draai al enkele jaren mee binnen Contact en ken ook de studie zelf erg goed. Ik weet zeker dat deze kennis mij goed van pas gaat komen dit jaar. Daarnaast hou ik ervan om op de hoogte te zijn van alles en vind ik het heerlijk om hierin ook juist het overzicht te bewaren voor iedereen.

Ik sta altijd open voor een goed gesprek en uit ervaring weet ik dat ik met veel verschillende mensen kan samenwerken. Gelukkig vind ik dit ook erg leuk om te doen! Verder hoop ik vooral heel erg te groeien op professioneel gebied dit jaar en kijk ik erg uit naar het leren kennen van nieuwe mensen.

Ik heb heel veel zin in dit jaar en ik hoop er dan ook samen met de andere 3 toppers van dit bestuur een prachtig jaar van te gaan maken. Voor onszelf, maar vooral ook voor alle leden van de vereniging!

Wil jij graag meer weten over de studie, de vereniging of wil je gewoon een praatje maken. Aarzel niet om me aan te spreken of een berichtje te sturen want dat vind ik alleen maar leuk! Je kunt me altijd aanspreken op activiteiten, mailen naar voorzitter@svcontact.nl of stuur een DM naar @sharonvberlo op Instagram :)

Veel blauw liefs,

Voorzitter 2022-2023