Gracia Nolten

Hoi allemaal! 

Mijn naam is Gracia Nolten, ik ben 24 jaar en ik ben dit jaar de Voorzitter van SV Contact. Als Voorzitter ben ik het gezicht van de vereniging en kan je altijd bij mij terecht als er iets is. Het is aan mij om overzicht te houden over het bestuur en de vereniging. Ik vind het heerlijk om lijstjes te maken, dingen te plannen en goed op de hoogte te blijven van alles wat er in de vereniging speelt. 

Ik ben geboren en getogen in Nieuwegein en woon momenteel samen met mijn vriend in Amersfoort. Voordat ik begon aan CIW heb ik een begin gemaakt aan de bachelor International Studies aan de Universiteit Leiden. Ik heb drie jaar in Leiden gewoond en ben toen ook lid geweest van de studentenroeivereniging, A.L.S.R.V. Asopos de Vliet. Hier heb ik meerdere commissies gedaan. Van PixCie (fotocommissie) tot PR-cie en van VoedCo (kookcommissie) tot LenCo (lentecommissie), ik heb het allemaal gedaan. Verder heb ik af en toe nog wel een beetje geroeid, maar om eerlijk te zijn vind ik roeien alleen leuk in de zomer als het zonnetje lekker schijnt. 

Tijdens mijn studententijd in Leiden is mijn liefde voor fotografie enorm gegroeid en heb ik van mijn commissiegenoten ook ontzettend veel geleerd. Ik ben er steeds meer mee gaan doen en heb de afgelopen drie jaar ook gefotografeerd als MediaCrew van de EL CID, de Leidse introductieweek. Sinds dit jaar mag ik mezelf officieel fotograaf noemen en hoop ik dat ik in de komende jaren nog meer ervaring mag opdoen, mezelf meer ga ontwikkelen en mijn passie voor fotografie en communicatie hopelijk kan combineren. 

Ik hoop dat ik met mijn enthousiasme en opgedane kennis de vereniging draaiende kan houden en ik kijk er naar uit om samen met de toppers van het twintigste een mooi lustrumjaar neer te zetten.

Veel blauw liefs,

Gracia Nolten

Voorzitter, 2020-2021

IMG_8207.JPG
Gracia Nolten - Voorzitter

Onze sponsoren