Iris Daleweij

Voorzitter 2019-2020

Lieve lezer,

Ik zal mijzelf even aan jullie voorstellen. Ik ben Iris Daleweij en op het moment van schrijven ben ik nog eventjes 18 jaar oud. Ik ben geboren in Maastricht maar woon inmiddels alweer meer dan een jaar in het mooie Utrecht.

Ik heb dus eerst 17 jaar lang gewoond in het verre zuiden van ons land, en hoewel ik Maastricht een prachtige stad vind is het toch wel een beetje ver weg van de rest van Nederland. Mijn studiekeuze was dan stiekem ook erg afhankelijk van de stad. Ik was namelijk al jaren te vinden in de binnenstad van Utrecht in de schoolvakanties en vond het totaal geen probleem om bij mijn zussen te logeren die ook in Utrecht hebben gestudeerd.

Eenmaal aangekomen in Utrecht heeft de introductie van SV Contact zo’n goede indruk op mij achtergelaten dat ik al snel heel vaak te vinden was op de verschillende activiteiten van de vereniging. Het voelde als thuiskomen in een hechte en gezellige familie.

WhatsApp_Image_2019-09-21_at_11.43.05.jpeg
Iris Daleweij - Voorzitter

Ik houd van aanpakken en dingen regelen en organiseren dus een bestuursjaar was voor mij eigenlijk een logische keuze. Met een groot blauw hart voor de vereniging kijk ik er ontzettend naar uit om komend jaar samen met mijn twee bestuursgenootjes de vereniging te runnen en leuke dingen te organiseren.

Daarnaast zorg ik als voorzitter zijnde voor het overzicht binnen het bestuur en de gehele vereniging. Ook ben ik het gezicht van de vereniging waardoor ik de kans krijg om veel mensen binnen de universiteit te leren kennen zoals docenten, de studieadviseur, het bestuur van het studieverenigingenoverleg, de faculteitsraad etc. Ook leren we besturen van andere verenigingen in Utrecht en ook de besturen van onze zusjesverenigingen in de rest van Nederland kennen.

Wij gaan een jaar vol gezelligheid, leuke ontmoetingen en bijzondere ervaringen tegemoet.

Heb je een vraag, feedback of wil je gewoon even gezellig kletsen? Ik help je graag! Je mag me altijd mailen op voorzitter@svcontact.nl, maar je kan me natuurlijk ook aanspreken op een van onze activiteiten!

Veel blauw liefs, en tot snel bij één van onze activiteiten!

Iris Daleweij

Voorzitter 2019-2020