Fight Cancer

Marketing stagiair - Fight cancer

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage bij een stichting die zich voor de volle 100% inzet voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is? Heb jij affiniteit met evenementen, social media, marketing, designen en goede doelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Functie: HBO/WO afstudeerstage of meewerkstage

Richting: Marketing, Communicatie, Commerciële Economie, Communicatie en Multimedia Design of (sociale) Psychologie

Periode: Februari 2024 voor een duur van 6 maanden

Locatie: Hilversum, in de buurt van station Media Park

Over Stichting Fight cancer:

Het motto ‘Love life. Fight cancer.’ willen wij inspireren om samen in actie te komen voor meer onderzoek naar kanker. Awareness creëren voor kanker en preventie, en fondsen werven voor kankeronderzoek zijn onze belangrijkste doelstellingen. Dit doen wij met name door onze succesvolle evenementenconcepten lokaal te organiseren in diverse regio’s, waarbij deelnemers in hun omgeving donaties ophalen voor baanbrekend kankeronderzoek.

Evenementen waar je ons van kan kennen zijn: Swim to Fight Cancer, Lovelife Run, Walk&Dance to Fight cancer, Spin for Life of Rollercoaster Run to Fight Cancer.
In 2023 hebben 6000 deelnemers meegedaan aan een van de 19 evenementen. Hierbij is met dank aan meer dan 100.000 donateurs €2.860.291,00 opgehaald voor baanbrekend kankeronderzoek. Saamhorigheid en verbinding karakteriseren onze events. RTL4 maakte vorig jaar een video over onze stichting die je hier kunt bekijken.

Wat bieden wij:

 • Een unieke stage-ervaring binnen een stichting die zich inzet voor een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.
 • Een stagevergoeding van €400 per maand.
 • Een laptop
 • Een jong en divers team van in totaal 6 collega’s.
 • Een fijne werkomgeving in de buurt van station Hilversum Media Park.
 • Gezellige borrels en natuurlijk de aanwezigheid van onze kantoorhond Max.

Jouw taken:

Als stagiair heb je de ruimte om een onderzoek te verrichten in de richting die jij zelf interessant vindt. We hebben ambitie om te groeien dus we kunnen op meerdere vlakken hulp gebruiken. Denk hierbij aan het ontwikkelen van een nieuwe marketingstrategie, een nieuwe (organische) socialmedia strategie of misschien denk jij wel dat onze branding anders moet. We willen vooral dat je kiest voor een onderwerp waar je enthousiast over bent, zodat je gemotiveerd aan de slag kunt gaan.

Naast je eventuele onderzoek zal je meewerken aan diverse projecten binnen onze stichting. Deze zullen voornamelijk in het teken staan van eventmarketing en eventcommunicatie waarbij veel ruimte is voor je eigen creativiteit. 

Functievereisten:

 • Je volgt een studie in de richting van Commerciële Economie, Communicatie, Marketing, Communicatie en Multimedia Design, of (Sociale) Psychologie.
 • Je hebt kennis van wat er speelt op gebied van social media.
 • Je bent gemotiveerd om een maatschappelijke bijdrage te leveren.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je zou het leuk vinden om af en toe op onze evenementen in het weekend te komen helpen. 

Zet jouw onmacht om in kracht

Ben jij klaar voor een uitdagende, maar vooral leuke stage waarbij je écht het verschil kunt maken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar Kim Boekhout kim@fightcancer.nl. We kijken uit naar je sollicitatie en een mogelijke kennismaking!

Love life. Fight cancer.

Onze sponsoren