WePublic

WePublic

Omschrijving van de functie:

Wepublic is op zoek naar een communicatie stagiair die graag ervaring op wil doen in de strategische advieswereld. Als stagiair houd je je bezig met het doen van inhoudelijk onderzoek en ondersteun je bij de werkzaamheden van onze adviseurs en het adviseren van onze klanten. Wepublic is een strategisch adviesbureau dat zich specialiseert in public affairs en communicatie. We helpen organisaties met advies, intelligence en management. We houden ons onder andere bezig met positionerings- en profileringsstrategie, mediatraining, crisiscommunicatie, reputatie- en stakeholdermanagement. We hebben een hoofdkantoor in Amsterdam en een tweede kantoor in Den Haag. We leveren klanten maatwerk en ondersteuning. Wepublic onderscheidt zich van andere adviesbureaus door de combinatie van advies en intelligence en waar mogelijk de integrale benadering van public affairs en communicatie. Wepublic biedt klanten graag het beste advies en zoekt hierbij voortdurend naar mogelijkheden voor vernieuwing.


In dat kader willen we graag drie verschillende stageplekken aanbieden:


1.            We willen één vrije stageopdracht aanbieden. We zijn benieuwd naar wat voor inzichten de frisse blik van een stagiair mee kan brengen. Samen gaan we op zoek naar een onderzoeksvraag die we beide interessant vinden om samen te onderzoeken.


2.            We willen twee concrete opdrachten aanbieden die een stagiair samen met ons gaat onderzoeken. We willen graag meer inzicht in de rol van de communicatieafdeling en de toegevoegde waarde die zij voor een organisatie levert. De mogelijke meetbaarheid van die waarde en de doelen die de afdeling zich stelt zijn hierin speerpunten.


3.            We willen graag meer inzicht in de verbinding tussen de communicatie- en public-affairsdisciplines op inhoudelijk en organisatieniveau binnen organisaties. Die verbinding varieert van de afstemming op doelen tot samenwerking op operationeel niveau.


Met deze inzichten kunnen we onze opdrachtgevers van waardevolle input voorzien en kunnen we hen nog beter ondersteunen.

 

Overige eisen profiel kandidaat:

Affiniteit met maatschappelijke ontwikkelingen, actualiteiten, media en organisaties. Onze kernwaarden definiëren wij als vernieuwend, gedreven en fun-to-work-with. We zoeken een stagiair die dit aanspreekt en die daaraan kan en wil bijdragen.


About Wepublic:

Wepublic is een strategisch adviesbureau dat zich specialiseert in public affairs en communicatie. We hebben een hoofdkantoor in Amsterdam en een tweede kantoor in Den Haag. We helpen organisaties met advies, intelligence en management. We leveren klanten maatwerk en ondersteuning. Wepublic onderscheidt zich van andere adviesbureaus door de combinatie van advies en intelligence en waar mogelijk de integrale benadering van public affairs en communicatie.


Begeleiding:

Een senior adviseur biedt als vaste stagebegeleider doorlopende begeleiding. Daarnaast is er praktische ondersteuning van een junior adviseur. Je komt in een leuk team terecht dat je graag het reilen en zeilen van het kantoor laat zien.

Beloning: €600,- per maand, op basis van fulltime inzetbaarheid


Sector: Consultancy


Grootte organisatie: 11-50 medewerkers


Locatie: Amsterdam


Startdatum: In overleg


Ben je enthausiast geworden? Klik dan hier voor extra informatie!

Onze sponsoren