Wessel Aukema

Hey Contacters!

Mijn naam is Wessel Aukema, 21 jaar en het aankomende jaar zal ik de penningmeester van het 22e bestuur der SV Contact zijn. Oorspronkelijk ben ik geboren in Utrecht, maar na daar twee jaar gewoond te hebben, verhuisde ik met mijn ouders en zusje naar Houten. Na bijna mijn hele leven hier gewoond te hebben, ben ik aan het begin van dit studiejaar terug verhuist naar mijn prachtige geboortestad.

Na eerst twee jaar Kust- en Zeemanagement in Leeuwarden te hebben gestudeerd, ben ik afgelopen jaar begonnen met CIW.  Hier heb ik absoluut geen spijt van gehad, want ik voel me vanaf dag één helemaal thuis bij onze mooie vereniging en CIW. Als eerstejaars ben ik bij de Redactiecommissie gegaan, waar we samen mooie Com’ Info’s (het verenigingsblad) voor de leden hebben gemaakt. Ik heb erg veel plezier beleefd aan het schrijven en bedenken van ideeën voor nieuwe artikelen. Mede door deze commissie heb ik SV Contact beter leren kennen. Daarnaast ben ik bij veel activiteiten aanwezig geweest, waar ik heel veel leuke mensen heb mogen ontmoeten. Het hoogtepunt voor mij van afgelopen jaar, was de BRC reis naar Malaga. Tijdens deze week heb ik veel leuke momenten beleefd, waar ik nu nog steeds veel warme herinneringen aan heb.

Aan het begin van afgelopen studiejaar, was ik nog niet van plan om een bestuursjaar te gaan doen. Hier is halverwege het jaar verandering in gekomen. Omdat ik zo enthousiast over de vereniging ben, werd het voor mij duidelijk dat ik me heel graag meer voor SV Contact wil inzetten door anderen net zo’n tof jaar te geven als ik heb gehad. Daarnaast zie ik een bestuursjaar als een super leerzame ervaring, waarin ik veel nieuwe vaardigheden zal ontwikkelen die mij persoonlijk zullen laten groeien. Als penningmeester ben ik het aanspreekpunt voor de financiële zaken van de vereniging. Het is mijn taak om hier overzicht in te houden en de financiën op orde te hebben. Mocht je nog vragen hebben over financiële zaken of over iets anders mag je altijd een mailtje sturen naar penningmeester@svcontact.nl. Daarnaast als je me ergens ziet staan, schroom dan vooral niet om me aan te spreken. Ik ben heel sociaal en hou enorm van gezelligheid en goeie gesprekken!

Ik kijk er enorm naar uit om jullie op veel activiteiten te mogen verwelkomen en om samen met mijn drie bestuursgenootjes en alle leden er een heel mooi jaar van te maken!


Veel blauw liefs,

Wessel Aukema

Penningmeester 2022-2023

DSC_0269.JPG

Onze sponsoren