Pepijne van Rooijen

Hola allerliefste Contacters,

Mijn naam is Pepijne van Rooijen en ben komend jaar de Penningmeester van onze mooie blauwe vereniging. Als klein kindje was ik altijd druk in de weer met cijfertjes en geld (mijn vader noemde me vroeger altijd al een geldwolfje), dus ik had me geen betere functie in het bestuur voor kunnen stellen. Ik zal komend jaar er dus voor zorgen dat alle geldzaken op orde zijn!

Ik ben geboren en getogen in Leiden, maar heb ervoor gekozen om lekker CIW te gaan studeren in de (naar mijn mening) leukste studentenstad van Nederland, Utrecht! Tijdens mijn introductie had ik het zo erg naar mijn zin dat ik besloot me op te geven voor de introductiecommissie; ook hier was ik de penningmeester. Met mijn toenmalige commissiegenootje Sanne hebben we ons beide opgegeven voor een plekje in het bestuur. Samen met Gracia, Marjolein, Luca en Thijmen mogen wij ons het 20e, oftewel het 4e lustrumbestuur, noemen. Een titel die ik met ontzettend veel trots draag! Want al sinds het begin van mijn studie voelt Contact als een enorm leuke, gezellige en hechte vriendengroep waar ik me altijd welkom voel. Door de "niets moet, alles mag" sfeer die er altijd hangt voel ik me altijd op mijn gemak en heb ik de (studenten)tijd van mijn leven op alle activiteiten. Ik hoop dan als bestuur dit ook voor jullie, alle Contacters, te kunnen bieden!

Heb je nou geldzaken die je wilt bespreken, vragen over andere bestuursdingen of heb je een liefdesbrief voor mij geschreven? Dan kan je me mailen via penningmeester@svcontact.nl (of maak een keer een praatje als je me ziet)! Hopelijk zie ik je bij de volgende activiteit (je spot me meestal ergens dansend op een tafel, of dit jaar achter de kassa natuurlijk).

Veel blauw liefs,

Pepijne van Rooijen

Penningmeester, 2020-2021

IMG_8210.JPG
Pepijne van Rooijen - Penningmeester

Onze sponsoren