Michael Reinders

Hoi allemaal!

Mijn naam is Michael Reinders, ik ben 20 jaar en ik zal aankomend jaar de Penningmeester zijn van SV Contact. Als echte perfectionist en liefhebber van cijfertjes een functie die zeker bij mij past.

Ik ben geboren en getogen in Utrecht, en ik houd nog steeds zo van deze prachtige stad dat ik er zelfs in mijn studietijd niet weg kon gaan. Na heel veel wikken en wegen en een hoop getwijfel over deze studie en andere studies, heb ik uiteindelijk tóch besloten om CIW te studeren, en ik heb er na inmiddels twee jaar studeren tot nu toe zeker geen spijt van gehad! Al sinds het begin van mijn studietijd, sinds de introductie, voel ik me ook zo enorm welkom bij onze mooie vereniging, en ik hoop dat ik dit gevoel aankomend jaar mee kan geven aan andere leden :).

Afgelopen jaar ben ik actief geweest als Penningmeester van de Activiteitencommissie en hebben we een aantal mooie activiteiten neergezet. Heel leuk en aardig, maar ik zocht toch net wat meer uitdaging, vandaar dat ik enthousiast was geraakt voor een bestuursfunctie. Vooral na een volledig online jaar heb ik extra veel zin in aankomend jaar, waar we (hopelijk) elkaar weer meer fysiek mogen zien.

Mocht je nog vragen hebben over geldzaken, of zijn er misschien andere dingetjes die je wil bespreken, dan kun je me bereiken op penningmeester@svcontact.nl (of als je me ergens ziet staan: spreek me aan om gezellig een praatje te maken). Ik hoop jullie snel te zien bij een van de activiteiten van onze vereniging!

Veel blauw liefs,

Michael Reinders