Lotte Strik

Dag allemaal!

Mijn naam is Lotte Strik, 22 jaar, maar nog leuker: dit jaar penningmeester van SV Contact. Ik kom uit het pittoreske Nieuwendijk, een klein dorpje naast de Biesbosch. Als vierdejaars CIW-student draai ik al een flinke tijd mee. Met een beetje geluk (en genoeg zelfstudie) hoop ik dit jaar mijn diploma te halen, maar voor die tijd hebben we nog een heel jaar om er een gezellige boel van te maken!

Toen ik in 2020 hier in Utrecht begon met studeren werden we helaas overrompeld door een zekere pandemie. Dat heeft ervoor gezorgd dat mijn eerste anderhalf jaar CIW nogal online waren en we geen fysieke feestjes of activiteiten konden bijwonen. Toen dit wel weer mogelijk was werd het natuurlijk tijd om dit gemis in te halen. Sindsdien heb ik met onze vereniging Utrecht mogen ontdekken, maar heb ik ook de wereldmeid uitgehangen in Málaga en Praag. Daarnaast heb ik vorig jaar mijn creatieve ei kwijt gekund als hoofdredacteur van de RedaCie. En dit jaar heb ik dus een plekje in het bestuur mogen bemachtigen!

Naast al dat studeren en gezellig doen heb ik natuurlijk ook andere hobby’s. Ik ben enorm fan van haken en breien, en als er iets geknutseld of ge-DIY’d moet worden mag je absoluut bij mij aankloppen. Daarnaast hou ik mijn hersenen graag fris. Dit doe ik door middel van puzzelen op mijn iPad. Ik ben vooral dol op nonogrammen en kan hier dan ook uren aan verspillen. Verder ben ik heel hip hoor.

Dit studiejaar kunnen jullie bij mij terecht voor financiële kwesties. Voor alle vragen met betrekking tot geld zit je bij mij op de goede plek. Spreek me aan, stuur me een persoonlijk berichtje, of als je liever de officiële route bewandelt: stuur een mailtje naar penningmeester@svcontact.nl. Ik help je graag. Ook als je het niet wilt hebben over geld staat mijn spreekwoordelijke deur natuurlijk altijd open. Schroom dus niet om me te benaderen, ik bijt niet!

Hopelijk tot snel en veel blauw liefs,

Lotte Strik (zij/haar)

Penningmeester 2023-2024

IMG_3649.jpg
Lotte Strik

Onze sponsoren