Becoming Adults in a Changing World

Vacature voor stage bij Becoming Adults in a Changing World

Heb je iets met media? Heb je ideeën over hoe sociale media kunnen helpen jongeren te betrekken bij onderzoek (of hoe juist niet)? Ben je communicatiecreatief? Wie weet kun jij ons helpen.

Wij zijn…

… een onderzoeksgroep binnen de Universiteit Utrecht die samen met jongeren en jongerenorganisaties kennis wil genereren over volwassen worden in deze veranderende wereld. Als groep doen we zelf geen onderzoek, maar we organiseren contacten tussen onderzoekers, jongeren en jongerenorganisaties – bijvoorbeeld d.m.v. coffee dates, pop up meetings, bijeenkomsten met een ToekomstDenkTank, en een jaarlijks landelijk event in Tivoli. We zitten in de binnenstad van Utrecht, op de Uithof, op het UMCU – eigenlijk overal waar UU-onderzoek te vinden is.

We zoeken…

… iemand die een neus heeft voor contact leggen met jongeren, het leuk vindt om te contacten met jongerenorganisaties, wetenschappers weet te vinden, en die de juiste toon weet te vinden in gesprekken met alle drie de soorten mensen. Met onderzoekers communiceren we via het communityplatform (waar steeds weer nieuwe posts voor geschreven worden), met jongerenorganisaties via een nieuwsbrief (die periodiek de deur uit gaat), en met jongeren – tja, op allerlei manieren. We zoeken nog een beetje. En hebben wat hulp nodig bij sociale media-ideeën die we hebben m.b.t. de interactie met jongeren. In het ideale geval heb je ervaring met sociale media, schrijf je fijn, en heb je veel ideeën voor interactie met verschillende doelgroepen. De opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen is een pré.

Per wanneer?

Liefst zo snel mogelijk!

Voor hoelang?

Het liefst voor één semester, maar langer of korter kan ook. Liefst voor 8-16 uur per week.

En nog wat details…

Omdat we een onderzoeksgroep zijn, bieden we geen stagevergoeding. Onkosten worden altijd vergoed. Goed om te weten: we vergaderen vaak in koffietentjes, dus lekkere koffie is gegarandeerd.

Meer weten?

Stuur dan een mailtje naar becomingadults@uu.nl, dan nemen we contact met je op. Wie weet tot spreeks!

stagebecomingadults.png

Onze sponsoren