Promocommissie

Promocommissie (PromoCie)

De promocommissie verzorgt alle social media uitingen voor activiteiten die het bestuur organiseert. Dit gebeurt aan de hand van een gemaakte huisstijl. 

WhatsApp_Image_2020-01-22_at_16.50.53.jpeg

Promocommissie 2019-2020

Dit jaar is er voor het eerst een Promotiecommissie! Wij zullen dit jaar de online presence van SV Contact invullen. Denk daarbij niet alleen aan de nieuwsbrief en de contactappjes, maar ook aan Facebook- en Instagram promo’s. Van verlate weekoverzichten tot poëtische borrelpromoties, wij zijn overal!

De taakverdeling ligt bij ons net anders dan bij andere commissies. Wij hebben geen voorzitter, secretaris of penningmeester, want vergaderingen lopen via Whatsapp en geld in de kas hebben wij niet. Voorzitters zijn onbegonnen werk, want wie kan dit ongeregelde zooitje nou in toom houden?

Om te beginnen hebben we bestuursveteraan en commissaris nieuwsbrief Mees Henneken. Hij zorgt ervoor dat jullie maandelijks een nieuwsbrief in de mail hebben en bombardeert jullie telefoons elke twee weken met contactappjes. Als oude rot weet hij je altijd wel wat advies te geven over fotobewerkingen, maar zeker niet over planning!

Onze commissaris Facebook dit jaar is Daan Jeurens. Is hij niet op de squashbaan te vinden, dan zit hij wel achter zijn laptop met Gimp te klooien. Als vrouwenverslinder is Daan op zichzelf eigenlijk al genoeg promotie voor de vereniging!

Ten slotte hebben we nog jonkie Roos Meijer als commissaris Instagram. Stuurt ze het weekoverzicht niet 3 dagen van tevoren, dan stuurt ze het wel 3 dagen te laat. Met 18 verschillende fotobewerkingapps op zak is ze altijd ready to promo. Best bijzonder, want haar eigen Instagram profiel staat al jaren droog.

We gaan er een leuk jaar van maken!
Groetjes van de Promocie!

Commissaris Nieuwsbrief: Mees Henneken
Commissaris Facebook: Daan Jeurens
Commissaris Instagram: Roos Meijer

Onze sponsoren