Bestuur 2020-2021

Hoi allemaal! 

Welkom op onze bestuurspagina! Sinds 8 september 2020 zijn wij het twintigste bestuur van SV Contact. Samen zullen wij ons een jaar lang inzetten voor de vereniging, haar leden, de bachelorstudenten van CIW en de masterstudenten van Communicatie en Organisatie en Interculturele Communicatie.

Het twintigste bestuur zal bestaan uit: 

Gracia Nolten – Voorzitter

Marjolein Wesselink – Secretaris

Pepijne van Rooijen – Penningmeester

Luca Massaro – Commissaris Onderwijs

Sanne Rijnsburger – Commissaris Intern

Thijmen Marres – Commissaris Extern

Komend jaar zal anders zijn dan andere jaren. Wij moeten het hele jaar rekening houden met de COVID-19 maatregelen en zullen continu op de hoogte moeten blijven van de laatste ontwikkelingen. Naast de steeds veranderende ontwikkelingen is het ook een heel bijzonder jaar, want dit jaar mag SV Contact maar liefst twintig kaarsjes uitblazen! Dat betekent dat we ons vierde lustrum mogen vieren. 

Naast het naleven van de COVID-19 maatregelen en het doorvoeren van de nodige aanpassingen binnen de vereniging ligt onze focus dit jaar ook bij het waken over het studentenwelzijn, het betrekken van de eerstejaarsstudenten bij de vereniging, het opstellen van een media- en duurzaamheidsbeleid, het organiseren van meer carrièregerichte activiteiten en het overstappen naar volledige pin- en digitale betalingen. Deze doelen staan verder toegelicht in ons beleidsplan en is te vinden onderaan deze pagina. Samen met negen commissies en de drie adviesorganen gaan wij er een super mooi jaar van maken. 

Lijkt het jou ook leuk om de vereniging te runnen en heb jij behoefte om meer uit je studie te halen? Vanaf februari organiseren wij bestuursinformatie-avonden waar jij alle informatie krijgt over het bestuursleven. Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt! 

Heb je verder nog ideeën voor de vereniging of wil jij graag iets organiseren? Onder het kopje ‘’ledeninput’’ vind je een formulier waar je je suggesties, ideeën en overige input kwijt kan. Alle input is welkom! Dit zal de eerstvolgende bestuursvergadering besproken worden. 

Ons credo dit jaar luidt als volgt: ‘’Uit het oog, maar niet uit Contact’’. Dit credo is gebaseerd op het spreekwoord ‘’uit het oog, maar niet uit het hart’’ wat betekent dat degenen die ‘uit het oog’ zijn niet zullen worden vergeten, omdat zij ‘niet uit het hart’ zullen verdwijnen. Dit credo staat symbool voor ons bestuursjaar omdat wij dit jaar voorbereid zijn op de COVID-19 situatie. Het zijn onzekere tijden en de kans is groot dat de activiteiten voornamelijk digitaal zullen zijn en dat we elkaar komend jaar, fysiek, minder zullen zien. Ondanks dat zullen wij er toch voor zorgen dat de vereniging en haar leden altijd in contact zullen blijven staan.

We houden contact! 


Veel blauw liefs, namens het twintigste bestuur, 

Gracia Nolten

Voorzitter, 2020-2021


XX.jpg
Gracia Nolten, Marjolein Wesselink, Pepijne van Rooijen, Luca Massaro, Sanne Rijnsburger en Thijmen Marres

Onze sponsoren