Bestuur 2021-2022

Lieve lezer,

Welkom op onze bestuurspagina! Van 14 september 2021 tot 15 september 2022 hadden wij de eer om ons bestuur van SV Contact te noemen. Samen hebben wij ons een jaar lang ingezet voor de vereniging, haar leden, de bachelorstudenten van CIW en de masterstudenten van Communicatie en Organisatie en Interculturele Communicatie.

Het 21e bestuur bestond uit: 

Mara Onaca – Voorzitter

Rachel Hogewoning – Secretaris

Michael Reinders – Penningmeester 

Janey Donders - Commissaris Onderwijs

Bridget Rona – Commissaris Intern

Jelmer Collet – Commissaris Extern​

bestuur101.jpg
XXI

Komend jaar zal alles hopelijk weer steeds meer ‘normaal’ worden. Wij moeten tot die tijd het rekening houden met de COVID-19 maatregelen en zullen continu op de hoogte moeten blijven van de laatste ontwikkelingen.

In het collegejaar 2021-2022 lag de focus op het binden van leden aan de vereniging, het waken over fysiek en mentaal welzijn van leden, het op zoek gaan naar een nieuwe stamkroeg, het verduurzamen van de vereniging, het schrijven van een driejarenplan, het uitvoeren van een wijziging in de statuten, en het focussen op verdere digitalisering binnen de vereniging. Dit deden we met begeleiding van dertien commissies en drie adviesorganen.

Voor iedereen die dit leest en wellicht overweegt een bestuursjaar te doen hebben wij 1 boodschap: doe het. Het is het mooiste jaar van je leven, waarin je zowel zakelijk als persoonlijk enorm veel leert. En gezelligheid staat natuurlijk, zoals altijd bij Contact, voorop!

Het credo van ons jaar luidde als volgt: “Achter de wolken schijnt Contact”. Dit credo is gebaseerd op het spreekwoord ‘achter de wolken schijnt de zon’, wat betekent dat er na vervelende tijden altijd weer mooie tijden aankomen. Na een jaar vol thuis zitten en weinig contact met medestudenten, staat Contact het komende jaar klaar voor al haar leden. We hopen dat er na de vervelende COVID-19 periode een mooie tijd aankomt vol gezelligheid en fysiek contact.

Veel blauw liefs, namens het 21e bestuur,

Mara Onaca

Voorzitter SV Contact 2021-2022

Onze sponsoren