Bestuur 2022-2023

Hoi allemaal! 

Welkom op onze bestuurspagina! Sinds 15 september 2022 zijn wij het 22e bestuur van SV Contact. Samen zullen wij ons een jaar lang inzetten voor de vereniging, haar leden, de bachelorstudenten van CIW en de masterstudenten van Communicatie en Organisatie en Interculturele Communicatie.

Het 22e bestuur zal bestaan uit: 

Sharon van Berlo – Voorzitter

Susanne Alblas – Secretaris 

Wessel Aukema – Penningmeester 

Roos van den Assem – Commissaris Onderwijs ​

XXII_Bestuursfoto.jpeg
XXII

Het komende jaar ligt de focus op het uitvoeren van de reorganisatie van de vereniging voor dit academisch jaar, het binden van leden aan de vereniging, het herstellen van de continuïteit van de vereniging, het waken over het fysiek en mentaal welzijn van onze leden, het veranderen van het beleid rondom vertrouwenscontactpersonen binnen de vereniging, het verduurzamen van de vereniging en het focussen op verdere inclusiviteit en diversiteit binnen de vereniging. Deze doelen staan verder toegelicht in ons beleidsplan, dit is te vinden onder het kopje "plannen" bij de documenten op deze site. Samen met onze 12 commissies en de drie adviesorganen gaan wij er weer een super mooi jaar van maken. 

Lijkt het jou ook leuk om de vereniging te runnen en heb jij behoefte om meer uit je studie te halen? Vanaf februari organiseren wij bestuursinformatie-avonden waar jij alle informatie krijgt over het bestuursleven. Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt! 

Heb je verder nog ideeën voor de vereniging of wil jij graag iets organiseren? Onder het kopje ‘’ledeninput’’ vind je een formulier waar je je suggesties, ideeën en overige input kwijt kan. Alle input is welkom! Dit zal de eerstvolgende bestuursvergadering besproken worden. 

Het credo voor komend jaar luidt als volgt: “Contact tussen alle jaren, zowel nieuw als ervaren”. Met dit credo leggen we aankomend jaar de nadruk op ledenbinding, maar ook verbinding tussen leden van alle jaarlagen. Dit jaar hopen we veel verschillende activiteiten te organiseren waarin we elkaar zowel op leuke als op serieuzere manieren beter kunnen leren kennen. Verder hopen we natuurlijk op een jaar waarin we elkaar weer altijd fysiek kunnen ontmoeten.

Veel blauw liefs, namens het 22e bestuur, 

Sharon van Berlo

Voorzitter SV Contact 2022-2023

Onze sponsoren