Feestcommissie

Feestcommissie (FeeCie)

Ieder blok organiseert deze commissie een feest voor iedereen die het leuk vindt om met SV Contact een avondje te feesten. Naast dat je de locatie van deze feesten mag bepalen, kies je met je commissiegenoten iedere keer weer een leuk thema. Afgelopen jaren hebben thema’s zoals Ice Ice Baby: Lekker kort op Wintersport Movienight: Fixen tijdens het Netflixen, Trip to Wonderland en Zon, Zuipen, Ziekenhuis er keer op keer weer voor gezorgd dat iedereen zijn/haar creativiteit de vrije loop kan laten, met vaak legendarische outfits als gevolg.​

WhatsApp_Image_2023-03-21_at_14.47.26.jpeg

Feestcommissie 2022-2023


Hoi lieve Contacters! 

Wij zijn dit jaar de Feecie 2022-2023!

We beginnen met onze voorzitter, Rachel. Met haar commissie- en bestuurservaring, en het vaak genoeg zien van K-Sjot, kunnen wij ons geen betere voorzitter wensen. 

Haar rechterhand dit jaar is Giulia, onze secretaris. Giulia is eerstejaars en zorgt dit jaar voor het bijhouden van het mailcontact & de notulen, uiteraard met de leukste verborgen woorden. 

De dagelijkse functies sluiten we af met Nina, onze penningmeester. Nina zal gaan letten op de centjes van de FeeCie, en brengt als kersverse eerstejaars veel gezelligheid mee. 

Als laatste hebben we Bridget, ook zij heeft de nodige commissie- en bestuurservaring. Tevens is ze dit jaar mentorouder van Giulia en Nina. Bridget zorgt dit jaar voor de PR en voert de taken uit als algemeen lid

Feestcommissie 2021-2022

Lieve allemaal,

Het is aan ons, de Feecie 2021/2022 om onszelf voor te stellen. 
Ons Brabants feestbeest en tevens voorzitter Elske zit nu in haar tweede jaar in deze gezellige commissie🍻
Zij wordt ondersteund door haar rechterhand en notuleerwonder, niemand minder dan Tamara. Ze is de oudste, en daarmee de wijste van het cluppie. Ze heeft veel feestervaring, dus dat zit wel snor 🥸
Door naar onze pennie: Tessa! Tessa kennen velen van jullie wellicht als de commissaris promo van de AC 2020/2021. Hopelijk gaat ze hier net zo knallen als vorig jaar bij de AC 🍾 
Wellicht kan ze haar met haar ervaring wat tips doorspelen aan Noa, want zij vervult de taak van socialmediaqueen dit jaar bij de Feecie. Jullie hebben al wat schitterende posts voorbij zien komen, dus dat belooft veel goeds! 🤩💪🏻
En wat moesten we zonder onze algemene leden? Demian uit het pittoreske Wageningen is dit jaar begonnen aan CIW en is onze commissie direct komen versterken. Hij houdt wel van een pilsje en is onze favoriete cheerleader. Een zeer welkome aanwinst dus! 👯‍♂️
Dan ons laatste algemeen lid: Michiel. Hij is net als de voorzitter een doorgewinterd Feecie-lid. Deze flamboyante man is niet vies van een glittertje of een pailletje, dus je zult hem niet over het hoofd zien. Je maakt hem blij met een lekker wijntje, maar een biertje is ie ook niet vies van. Al met al kunnen we ‘m dus naast algemeen lid ook als chef sfeerbeheer bekronen ✨🥂
Last but not least: ons ondersteunend bestuurslid. Met al onze prangede vragen maar zeker ook voor een hoop gezelligheid kunnen we terecht bij Rachel 👸🏼

Ons doel is om er een fantastisch leuk, gezellig en feestelijk jaar van te maken. Ons eerste feest moest helaas verplaatst worden, maar hou de socials in de gaten voor updates hierover!! 👀

Feest_Commissie_introductie_foto_.jpg

Feestcommissie 2020-2021

Met trots en plezier presenteren wij de Feecie ‘20/’21! Dit knotsgekke gezelschap zal dit jaar verantwoordelijk zijn voor alle (online) feestjes. Waar de drank ruimschoots wordt genuttigd tijdens onze vergaderingen, zijn wij op papier een wel erg serieus clubje. 

Zo hebben we Sam van der Straaten, onze enige echte secretaris. Ze typt sneller dan het licht en verstopt hier en daar een geheim woord in de notulen.

Onze penningmeester Manon Timmerman is de moneymaker van de Feecie. Zij beheert onze stacks en money$$$$.

Als derde is daar Julia van den Wildenberg. Deze Brabo is verantwoordelijk voor alle kekke plaatjes en bijpassende captions. Een échte promo prinses. 

Dit jaar telt onze commissie maar liefst twee algemene leden. Zie ze als een soort vliegende keep (maar dan niet letterlijk). Ons eerste algemene lid is Michiel Foppen. Deze vrolijke verschijning uit Harderwijk is erg enthousiast over wijntjes en dolfijntjes. En peukies. Vooral peukies. 

voorstellen_FeeCie_2020-2021.jpg

Brabo Elske van Rijssel versterkt de commissie met haar jarenlange ervaring als organisator van de Walhalla Zomerfeesten in Brabant. Gelukkig is ze zeker niet vies van een biertje, ga zo door meid!!

Als laatste is Julia van Buren de voorzitter van dit jaar. Ze is een beetje chaotisch op z’n tijd, maar gelukkig maakt haar Twentse accent ons altijd weer blij. 

Een commissie met louter enthousiastelingen en bierfanaten! Wij hebben er onwijs veel zin in en zien iedereen graag op de komende feesten van dit jaar <3

Heel veel liefs, 

de Feecie 2020/2021

Feestcommissie 2019-2020

Miraculeus kan men het noemen, de FeeCie van SV Contact van het collegejaar 2019/2020 bestaat louter uit enthousiastelingen! Van geluk mag ik spreken als voorzitter wanneer ik noem dat het niet zomaar studenten van CIW zijn, maar dat het studenten van CIW zijn die niet vies zijn van een feestje! In tegenstelling tot vorig collegejaar bestaat de commissie dit jaar niet enkel uit mannen, maar gelukkig nemen de vrouwen dit jaar de overhand binnen de FeeCie!

Maar dan rijst de vraag, wie zijn wij eigenlijk? Wie hebben de eer om de FeeCie te vertegenwoordigen in het collegejaar 2019/2020? Secretaris Julia van Buren staat bekend om haar Twentse nuchterheid én Twentse gezelligheid! Haar harde gelach is onmisbaar in een feestcommissie als deze, Julia is een van de bouwstenen waar wij dit jaar op kunnen bouwen! Naast Julia mag ik mijzelf als voorzitter in mijn handjes knijpen met het magistrale rekenwonder Felicia Koops, die vorig jaar floreerde met de Introductiecommissie. Zij heeft de eer om dit jaar de functie van penningmeester te bekleden – een functie die haar als gegoten is. Geertje van Vliet verzorgt dit jaar al het moois wat aankleding van de feesten betreft! Zie je de FeeCie schitteren in hun prachtige outfits? Dan is de kans groot dat Geertje hier druk mee bezig is geweest! Daar waar Geertje zich richt op de fysieke uitstraling van een feest, zorgt Julia van den Wildenberg ervoor dat de social media-kanalen er op-en-top uitzien! Met haar bijzondere Photoshop-skills weet zij iedereen telkens weer te verbazen! Met het bijvoegen van über-feestganger Lodi van der Weijden als Commissaris Extern bestaat de gehele commissie nu voor het eerst in tijden uit zes frequente feestgangers die dit jaar alle feesten zullen organiseren uit naam van SV Contact! Als laatste zal Danilo Meijer de functie van voorzitter bekleden voor het collegejaar 2019/2020. 

Allen hebben we verschillende kwaliteiten die goed van pas komen, als team zijn we sterk genoeg om dit jaar de mooiste feesten te organiseren. Karaoke-avonden, Disney-gerelateerde thema’s en nog veel meer… Het collegejaar 2019/2020 belooft ons jaar te worden! 

Ik ben trots op jullie, ik heb vertrouwen in jullie,

Liefs,

P


Feecie19.jpeg

Feestcommissie 2018-2019

Er is een mirakel gebeurd, de feestcommissie van het collegejaar 2018/2019 bestaat namelijk enkel uit mannen! We mogen van geluk spreken dat het niet zomaar mannen zijn, want dit zijn de mannen die dit collegejaar de FeeCie van SV Contact mogen vertegenwoordigen: 

Met Daan Wagenvoort als secretaris en Daan Jeurens als penningmeester kun je bijna spreken over een ‘Daan-ception’, als je daarbij mij, Danilo Meijer, als voorzitter ook nog toevoegt wordt het wel een heel lastig verhaal om ons uit elkaar te houden. Gelukkig is het niet al te moeilijk, met Jasper Schrijvers als Commissaris Aankleding en Thomas Somhorst als PR-voorzitter variëren de namen tenminste nog een beetje! 

Al met al zijn dit de mannen die dit jaar de feesten gaan organiseren voor SV Contact, stiekem heb ik ook heel veel vertrouwen in ze. Allen hebben we verschillende kwaliteiten die goed van pas komen, als team zijn we sterk genoeg om dit jaar de mooiste feesten te organiseren. Karaoke-avonden, basisschool-gerelateerde thema’s en nog veel meer… Het collegejaar 2018/2019 belooft ons jaar te worden! 

Liefs,

P

WhatsApp_Image_2019-03-05_at_13.22.50.jpeg

Feestcommissie 2017-2018

Dit jaar zal de Feestcommissie alle feestjes gaan verzorgen voor sv Contact. Hiervoor werken vijf commissieleden keihard om de gekste en vetste feesten te organiseren. Dit is niet de enige taak van de commissie, want het spectaculaire en beruchte gala zal ook georganiseerd worden door leden van de feestcommissie. De functies zijn verdeeld onder de volgende namen: Michael, Dylan, Bouke, Max en Nina

Michael aka el presidente. Michael van Blitterswijk is dit jaar de voorzitter van de Feecie en zal ervoor zorgen dat de feesten een succes worden. Daarnaast is hij vaker bij een sv Contact feest geweest dan dat hij hoorcolleges heeft gevolgd en draait hij elk feest het dak eraf.

Dylan aka seycray. Dylan Bayoumi is de secretaris van de Feecie en kan sneller mailtjes beantwoorden dan het licht. De trotse man uit Hoofddorp blinkt uit in het maken van legendarische notulen en is ook li(d)t van de galacommissie.

Bouke aka moneymatsko. Bouke Deinema is de penningmeester van de feestcommissie en weet precies uit zijn hoofd hoeveel blauwe muntjes sv Contact heeft. Op zijn fiets beklimt de man met gladde baard af en toe een col van de eerste categorie en heeft hij de eervolle taak onderdeel te zijn van de galacommissie.

Max aka promo. Max Hartwig is onze promo wonder en maakt een logo van alles wat los en vast zit. Heb je onze nieuwe T-shirts al gezien? Deze komen van zijn hand en zijn LIT! Naast zijn creatieve knobbel, is hij graag te vinden bij hiphopfeesten. Weten jullie al wat zijn levensmotto is: #maxforbestdressed.

Nina aka aankledyngs. Nina Slijpen is de commissaris aankleding dit jaar. Ze zal ervoor zorgen dat elk feest er spik en span uit ziet en daarmee het feest onvergetelijk wordt. Deze hardstyle chick is geen onbekende van de Feecie, want vorig jaar heeft ze gevlamd als secretaris!

FeeCie1718.PNG

Feestcommissie 2016-2017

“Liever te dik in de kist, dan weer een feestje gemist!” Als feestcommissie geloven wij heilig in deze spreuk. Ook dit jaar gaan wij met zijn vijven er voor zorgen dat er nog een beetje bier wordt gezopen en lekkere danspasjes worden gemaakt in het K-Sjot! Met het succes van ‘Make ContAKTbald great again’ zal het ‘Zon, Zuipen, Ziekenhuis’ feest de eerste vertoning zijn van de nieuwe FeeCie! Geheel op traditionele wijze is ook dit jaar weer de FeeCie winnaar van de commissieslag geworden, op spellen én op bier, dus bereid je maar voor op nachten vol plezier! (ugh)

Vanaf dit jaar zal de FeeCie ook het gala gaan organiseren, in dit geval samen met VUGS en Sticky. Ook daar hebben we heel veel zin in en gaan we jullie wegblazen! We hopen jullie allemaal te gaan zien bij een van onze te gekke kekke feestjes. Kom in je gekste kostuums en in je beste drankconditie, wij zorgen voor de rest!

Heel veel liefs,

FeeCie 2016 – 2017.

Bart Wellens – Voorzitter
Nina Slijpen – Secretaris
Max Otten – Penningmeester
Nora Zwierenberg – Commissaris Promotie
Michael van Blitterswijk – Algemeen lid/Commissaris DJ

Onze sponsoren