Bestuur 2001-2002

Op 24 oktober 2000 werd het eerste feest uit naam van de vereniging georganiseerd en werden de plannen voor de studievereniging aan de medestudenten uit de doeken gedaan. De plannen werden door de eerste lichting CIW-ers bijzonder goed ontvangen. Deze dag is daarna de officiële oprichtingsdatum van SV Contact geworden. Vervolgens is Contact op 3 april 2001 een officiële vereniging geworden.

De elf enthousiastelingen uit dat jaar waren: Ron Bos, Simon de Coninck, Jorn van der Ent, Roy Heuwer, Robert Hoogendoorn, Talitha Koek, Linda Kumeling, Marloes Ottenbros, Maaike Taris, Mark Topper en Dirk-Jan Zom.

Daaruit is het eerste bestuur ontstaan, dit bestuur heeft gezeten van april 2001 tot april 2003 

1e bestuur:

  • Roy Heuwer – voorzitter
  • Ron Bos – secretaris
  • Robert Hoogendoorn – penningmeester
  • Talitha Koek – lid
  • Mark Topper – lid

Alle leden uit het eerste bestuur zijn tot erelid van de vereniging benoemd. Later zijn aan dat lijstje ereleden overigens Joost Bloemendal en Jeroen Steeman toegevoegd wegens “Bijzondere verrichtingen voor de vereniging”. In 2005 werden aan dat lijstje Marnix van de Veen en Marcella Rot toegevoegd en in 2006 Karsten Veerman. Later zijn ook Yanick van Altena en Floris Koster toegevoegd aan de lijst van ereleden. 

Bestuur_1.png

Onze sponsoren