Bestuur 2008-2009

Graag stellen wij ons aan jullie voor! Dit jaar (2008-2009) bestaat het bestuur uit:

Jorik van der Hoek – Voorzitter
Kristel Vermeulen –Secretaris
Martijn Piggen – Penningmeester
Yoeni Kuyper – Onderwijscommissaris
Sebastiaan Mennen – PR-Commissaris

De belangrijkste taak van het bestuur is om de dagelijkse gang van zaken binnen de vereniging te regelen. Dit houdt onder meer in dat we het contact onderhouden met de verschillende commissies, maar ook met het IMR en de docenten, en natuurlijk met de leden zelf. Het bestuur vergadert wekelijks, meestal op de zolder van de KNG 29 (onze bestuurskamer), waar de leden natuurlijk altijd welkom zijn voor een gezellig praatje en een lekker bakje koffie, maar natuurlijk ook bij serieuzere vragen of problemen. Het bestuur organiseert ook de algemene ledenvergaderingen en stuurt de nieuwsbrieven naar de leden.

Het huidige bestuur gaat uit van het officieuze credo ‘Kennis is macht’, en onze belangrijkste beleidspunten zijn dan ook het beter bijhouden van de witboeken van de commissies, het opzetten van een Adviesraad (bestaande uit oud-bestuurleden, oud-commissievoorzitters en ereleden) en er dus kort gezegd voor zorgen dat alle kennis over de vereniging (en diens leden) goed bewaard blijft!

Je kunt ons natuurlijk altijd mailen als je nog verdere vragen hebt, en mocht je ruim zitten in je vrije tijd kun je hier het filmpje bewonderen, waarmee we ons presenteerden op de ALV.

Groetjes van Jorik, Kristel, Martijn, Yoeni en Sebastiaan.   

Bestuur_8.png

Onze sponsoren