Bestuur 2016-2017

Lieve leden,

Welkom op onze bestuurspagina! Het aankomend jaar zal ik samen met vijf toppers van de bovenste plank het zestiende bestuur van SV Contact vormen. Dit houdt in dat we met z’n zessen een jaar lang verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken binnen onze mooie vereniging. Wij hebben hier natuurlijk ontzettend veel zin in en hopen dat jullie het net als wij ontzettend naar jullie zin gaan hebben binnen onze vereniging, bijvoorbeeld binnen één van onze dertien commissies. SV Contact is namelijk een vereniging die zowel een aanvulling kan zijn voor je studentenleven in Utrecht als op je carrière als CIW-student.

Het zestiende bestuur bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter                           Tom Wever

Secretaris                          Celine van Dijke

Penningmeester                Myrthe Buckens

Commissaris Onderwijs    Bouke Deinema

Commissaris Intern           Anna Poulssen

Commissaris Extern         Maxime Scholte Albers

Behalve deze knappe gezichten hebben we jullie dit jaar nog meer te bieden. We hebben bijvoorbeeld een nieuwe commissie opgericht: de Tripcommissie! Zij zullen in november een spetterend ledenweekend organiseren waar je absoluut bij moet zijn. Ook verwelkomen we dit jaar naast een gezellige nieuwe lichting eerstejaars ook de studenten van master Communicatie en Organisatie. Dubbel gezellig dus! 

Mocht je na deze enthousiaste woorden zin hebben om ons in ons natuurlijke habitat te aanschouwen, ben je altijd welkom om ons elke werkdag tussen 11:00 en 15:00 op de zoeken op de bestuurskamer aan de Kromme Nieuwegracht 20, kamer 2.10b (via de ingang van de Muntstraat 2a). Elke week, afhankelijk van het blok, is er een koffie-uurtje van 12:00 en 16:00 waar je heerlijk kunt genieten van een bakje thee, of als je in een wilde bui bent, zelfs koffie! Wij luisteren daar graag naar je verhalen en kunnen je misschien zelfs helpen als je vragen hebt. 

Hopelijk tot heel erg snel!

Liefs namens het zestiende bestuur der SV Contact,

Tom Wever
Voorzitter

bestuur_16.jpg

Onze sponsoren