Bestuur 2017-2018

Lieve leden,

Wat leuk dat jullie onze bestuurspagina bezoeken! Sinds 12 september 2017 zijn wij officieel het zeventiende bestuur der SV Contact. Dit houdt in dat wij het komende jaar met veel blijdschap en trots de studievereniging mogen leiden. Naast dat wij onze eigen ideeën graag doorvoeren in het beleid van de vereniging, staan wij ook zeker open voor de ideeën van leden. Als je zelf ook actief wilt worden binnen SV Contact, neem dan zeker plaats in een van de dertien prachtige commissies die we rijk zijn en organiseer verschillende activiteiten.

Wij hebben de afgelopen jaren gemerkt dat het ledenaantal van SV Contact afneemt en dat heeft ook consequenties voor de vereniging. Wij zijn van plan om ons niet te laten tekenen door deze krimp in kwantiteit, maar hopen kwalitatieve groei te behalen. Dit hopen we te bereiken door middel van zowel ontspannende als educatieve activiteiten beter af te stemmen op de leden en de studie. Om deze reden luidt ons credo: “zonder krimp geen groei”.

Het zeventiende bestuur der SV Contact bestaat uit:

Voorzitter                                        Teuntje van der Horst

Secretaris                                       Simonette Zimmerman

Penningmeester                             Iris de Vette

Commissaris Onderwijs                 Nica Wijma

Commissaris Intern                        Loes Rijntjes

Commissaris Extern                       Sil van Dijk

Dit jaar zal vooral in het teken staan van het zo veel mogelijk digitaliseren van het archief en de vereniging. Dit zal gecombineerd worden met het integreren van duurzaam handelen binnen de vereniging. Daarnaast zal er gekeken worden naar de optimalisering van de commissies en de promotie. Wij zijn van plan om er ook voor te zorgen dat het studieaspect van de vereniging meer naar de voorgrond komt zonder dat dit ten koste gaat van de gezellige feesten en activiteiten. Ook richten wij ons op het betrekken van masterstudenten bij de vereniging van de masters: Communicatie & Organisatie, Interculturele Communicatie, New Media & Digital Culture en Film- en Televisiewetenschap. Maar naast de serieuzere zaken is er natuurlijk altijd ruimte voor een geweldige borrel en deze zullen dit jaar plaatsvinden in onze nieuwe stamkroeg Café de Stadsgenoot!

Gezelligheid is natuurlijk ontzettend belangrijk en daarom is iedere werkdag onze bestuurskamer geopend van 11.00 uur tot 15.00 uur. Naast alleen maar gezelligheid en een kopje koffie of thee kan je hier ook terecht met al je vragen en/of opmerkingen over de studie, de vereniging of het studentenleven. Op een van de dagen, afhankelijk van het blok, is er ook een koffie-uurtje. Hierbij is de kamer van 12.00 uur tot 16.00 uur geopend en zal ieder bestuurslid aanwezig zijn. Kom dus zeker een keer langs bij ons op de bestuurskamer op de Kromme Nieuwegracht 20 (kamer 2.10b, ingang via de Muntstraat)!

Wij hopen jullie snel te zien,

Heel veel liefs namens het zeventiende bestuur,

Teuntje
Voorzitter

Bestuur_17.jpg


Beleidsplan 2017-2018

Bestandsnaam Bestandsgrootte
eindversie-Beleidsplan-2017-2018.pdf 1.4 MB

Onze sponsoren