Bestuur 2018-2019

Lieve lezer, 


Super dat je een kijkje komt nemen op onze bestuurspagina! In het studiejaar van 2018-2019 mogen wij ons het bestuur van SV Contact noemen. Een jaar lang zullen wij ons volledig inzetten voor de vereniging. Dit jaar zal de website in zijn geheel worden vernieuwd, de bestuurskamer verplaatst naar een verdieping hoger, een driejarenplan geschreven voor de jaren 2019-2022, social media zal regelmatiger en frequenter worden ingezet, passen we de activiteiten aan op de wensen van de leden en zorgen we ervoor dat de privacy van de leden dit jaar wordt geoptimaliseerd. Wil je meer details? Onderaan deze pagina staat het beleidsplan 2018-2019!


Gelukkig werken aan deze plannen zes prachtige koppies. Het 18e bestuur bestaat uit:


Lucy van Wijk - Voorzitter

Agnes Jansen - Secretaris

Sabine Vandermeersch - Penningmeester

Annemijn Henkes - Commissaris Onderwijs

Mees Henneken - Commissaris Intern

Joris van Schouwburg - Commissaris Extern


Wanneer je op de namen klikt, kom je op de persoonlijke bestuurspaginas terecht! Neem zeker eens een kijkje en leer de bestuursleden weer wat beter kennen ;)


Wil jij je ook graag inzetten voor de vereniging? Neem dan plaats in een van onze mooie commissies! Stapje verder? Vanaf februari geven wij voorlichtingen over het doen van een bestuursjaar, kom dan ook zeker daar een kijkje nemen! Wie weet zien we jou bij de sollicitaties in april!


We gaan dit jaar een prachtig jaar tegemoet, waar we ook ontzettend veel zin in hebben! Heb je ideeen, maar niet genoeg tijd om langs de bestuurskamer te rijden? Hieronder kun je geheel anoniem jouw idee aan ons kwijt. Deze wordt dan besproken tijdens de eerst volgende bestuursvergadering!


We hopen op een jaar vol gezelligheid, en zien je graag terug bij de activiteiten die SV Contact organiseert!


Tot snel en veel blauw liefs, 

Ook namens de rest van het 18de bestuur, 


Lucy van Wijk

Voorzitter 18-19Foto_Beleidsplan.JPG
Het achttiende bestuur der Studievereniging Contact

Onze sponsoren