Bestuur 2019-2020

Lieve lezer,


Welkom op onze bestuurspagina. Wij zijn in het studiejaar 2019-2020 het bestuur van SV Contact. Samen zullen wij ons een jaar lang volledig inzetten voor de vereniging. 

Komend jaar zal er veel aandacht zijn voor de uitvoering van de reorganisatie van de vereniging, en zal er een ledeninitiatief worden ingevoerd. Ook wordt er getracht om dit jaar een Studie Actief Certificaat in te voeren waardoor leden aantoonbare punten krijgen voor extra-curriculaire activiteiten. Daarnaast zal de Instragram pagina actiever en persoonlijker worden, waardoor wij ledenbinding proberen te verbeteren.

Wil je meer te weten komen over onze plannen voor komend jaar? Onderaan deze pagina vind je ons beleidsplan 2019-2020.


Komend jaar werken we met drie gedreven meiden aan deze plannen. Het negentiende bestuur der Studievereniging Contact bestaat uit:

WhatsApp_Image_2019-09-18_at_22.44.54.jpeg
V.l.n.r. Julia Folkertsma, Iris Daleweij en Jang Mi Mentink


Als je op de namen van mijn bestuursgenootjes klikt, kom je op hun persoonlijke bestuurspagina terecht! Leer ons wat beter kennen en neem een kijkje op hun pagina.

Voel jij je ook zo thuis bij SV Contact en wil je je graag inzetten voor de vereniging? Wij hebben een aantal prachtige en diverse commissies waarin je kan plaatsnemen. 

Heb jij een nog groter blauw hart en is commissiewerk alleen niet genoeg voor jou? Heb je al eens nagedacht over een bestuursjaar? Vanaf december organiseren wij bestuursinfo-avonden waarop jij alle informatie krijgt die je nodig hebt. Je mag ons natuurlijk ook altijd een mailtje sturen of aanspreken tijdens kamerdiensten, koffie-uurtjes of activiteiten! 

Wij hebben ontzettend veel zin in komend jaar met zijn drietjes en waarderen jullie steun en vertrouwen enorm! 

Heb je ideeën voor de vereniging? Onder het kopje ‘leden’ vind je onze ideeënbox, en wij zullen jouw suggesties bespreken in de eerstvolgende bestuursvergadering! 


Wij kijken uit naar een jaar vol gezelligheid en mooie activiteiten, en we zien jou graag terug bij onze activiteiten! 


Tot snel en veel blauw liefs,

Ook namens de rest van het 19e bestuur,


Iris Daleweij


Voorzitter 2019-2020


Plannen geschreven door het achttiende bestuur

Bestandsnaam Bestandsgrootte
Beleidsplan_2018-2019.pdf 640.8 kB
Eindversie_Driejarenplan_SV_Contact_2019-2022.pdf 355.0 kB

Onze sponsoren