Lustrumweek

Lustrumweek 2021

De Lustrumweek zal plaatsvinden van maandag 19 t/m 23 april. Dit lustrum staat geheel in het thema van CIWereldsteden. Wanneer je zelf de CIWereldsteden niet kan bezoeken, brengen wij de CIWereldsteden naar jou toe! Hieronder vind je het weekoverzicht. 

Schermafbeelding_2021-03-03_om_14.04.26.png
Weekplanning

Je kan je vanaf nu aanmelden voor de verschillende activiteiten via de inschrijflink of onder het kopje inschrijven op de website. Naast de tijdsgebonden gezamenlijke activiteiten hebben we ook nog twee overige activiteiten bedacht die jullie in de Lustrumweek uit kunnen voeren wanneer het jullie uitkomt. 

Sushi
Hoor ik daar sushi?! Jazeker! Bestel de benodigdheden in de goodiebag en ga lekker met een vriend/vrienden of huisgenoot sushi maken! Foto's van jullie creaties zien we graag verschijnen :) 

Lustrumkoekjes
Gedurende de week kun jij zelf de allerleukste, origineelste en mooiste lustrumkoekjes bakken. Ook hiervoor kun je de benodigdheden goedkoop bestellen in de goodiebag of zelf aanschaffen. Met de lustrumkoekjes vallen ook prijzen te winnen! Stuur de foto's van je mooiste koekjes in vóór de uitreiking op donderdag 22 april om 19:30 uur en wie weet win jij een leuke prijs! 


Maar wacht... er is meer!

Wanneer je je inschrijft voor de activiteiten tijdens de Lustrumweek maak je ook kans op deze té gekke ONE OF A KIND Lustrumtrolley! De trolley wordt verloot onder alle deelnemers van de Lustrumweek. Voor elke activiteit waar je aan meedoet krijg je een 'lot'. Hoe meer activiteiten je dus bijwoont, hoe groter de kans is dat jij straks met deze prachtige reiskoffer op vakantie mag. 

Promo_2_Trolley.png

Onze sponsoren