Goodiebag

Goodiebag

Voor een aantal activiteiten krijg je een aantal items van ons. Deze komen samen in jouw goodiebag. In het inschrijfformulier kan je zelf aangeven of je deze items bij ons wil aanschaffen of niet. 

Heb jij jouw perfecte goodiebag samengesteld? Laat ons dan weten of je in Utrecht woont of niet. Dan weten we of we jouw goodiebag bij jou af kunnen komen geven of voor je op moeten sturen! 

Woon je in Utrecht?
Als je in Utrecht woont dan komen we jouw goodiebag graag in de week voor de Lustrumweek bij je bezorgen! De bezorgtijd laten we jou tegen die tijd nog even weten. 

Toch liever zelf ophalen? Dat kan ook. Het weekend voor de Lustrumweek kun je op bepaalde tijden jouw goodiebag op komen halen in Utrecht. De ophaaltijden hoor je te zijner tijd van ons!

Komt ook dit niet uit? Dan kun je er (in overleg) ook nog voor kiezen om jouw goodiebag bij een mede-Contacter in Utrecht te laten bezorgen!

Woon je niet in Utrecht?
Woon je niet in Utrecht? Niet getreurd, want we bieden ook bezorgopties aan voor het ontvangen van jouw goodiebag! We kunnen jouw goodiebag naar je opsturen. Als je het pakket bij je thuis bezorgd wilt hebben dan kost dit €5,75. Ook kunnen we jouw pakket naar een DHL-punt in de buurt versturen, dit kost €4,50. 

Wil je liever geen verzendkosten betalen? Vraag dan aan een mede-Contacter die wel in Utrecht woont of je daar jouw goodiebag mag laten bezorgen. Dan leveren wij jouw goodiebag daar gratis af in de week voor de lustrumweek! Wij nemen ter zijner tijd nog contact met je op over dit bezorgmoment.

Wel meedoen, maar geen goodiebag?
Geen goodiebag? Geen probleem! Heb je je ingeschreven voor activiteiten waarbij je wel benodigdheden nodig hebt, zoals Sangria & Tapas of Bob Ross, maar heb je geen goodiebag besteld? Vergeet dan niet om deze producten tegen die tijd zelf even aan te schaffen, zodat je wel mee kunt doen aan al onze super leuke activiteiten! 

De inschrijvingen voor de activiteiten staan open t/m zondag 11 april, dus wees er snel bij! Mochten er onduidelijkheden of vragen zijn dan kan je altijd mailen naar lustrum@svcontact.nl! 

Onze sponsoren